Acasa / Actualitate / E oficial! „Favoriţii” au fost angajaţi la Spital! Nemulţumiţii trimşi la instanţă

E oficial! „Favoriţii” au fost angajaţi la Spital! Nemulţumiţii trimşi la instanţă

Concursul pentru registratori medicali s-a încheiat, iar rezultatele finale au fost afişate pe site-ul Spitalului Judeţean Târgu Jiu. Coincindenţă sau nu, toate rudele angajaţilor din Spital şi DSP au fost angajate, inclusiv soţia preotului bisericii de la Spital, Elena Stoichin.

spital_-_medici

La concurs s- au înscris 200 de persoane, au promovat 38 şi au fost angajate 18. Patru persoane au depus contestaţii, pe care nu le- au câştigat, dar conducerea Spitalului le-a recomandat, ca în cazul în care sunt nemulţumite de soluţionarea lor , să apeleze la instanţă. Cele 18 persoane angajate sunt: Creţan Veronica Andreea, Pop Adina Daniela, Cuţitoiu Cosmina Andreea, fiica unei economiste din cadrul spitalului, Dogaru Diana Ana Maria, fiica directorului financiar Gigel Capotă, Irod Cristina, Panduru Octavian Ion, soţul unei directoare din cadrul DSP, Brâncuş Liliana, soţia şefului Biroului Achiziţii, Tunaru Alina Maria, soţia unui economist de la acelaţi serviciu, Romanescu Nicoleta Maria, Stoichin Elena Mădălina, soţia preotului de la biserica spitalului, Corcoadă Andreea Mădălina, Bunăiaşu Ozana Alexandra, fiica unei economiste din spital ,Negrea Elena Dorinela, Păducel Dragoş Cristian, Romanescu Sorin, Vamvu Minodora, Corbeanu Otilia, Mircea Liviu.

Jurnalistul Marius Daea cere organelor abilitate să se sesizeze și să oprească acest simulacrul de concurs:” Procurorii și SRI Gorj trebuie să oprească simulacrul organizat de Tătaru-Călinoiu la Spitalul Județean Târgu Jiu. Jumătate din posturile scoase la concurs – la rude, restul la pile”. În același timp și preşedintele PNL Gorj, Dan Vâlceanu, a declarat că în şedinţa de asăzi de la Consiliul Judeţean, va discuta această problemă. Vîlceanu vrea să se formeze o comisie care să verifice corectitudinea concursului şi de asemenea vrea să sesizeze şi Ministerul Sănătăţii.

14 comentarii

 1. Sa vezi cat esti de aiurea informat cu inventii, tu cel care ai scris articolul, au fost admisi 48 de candidati, bunaiasu a iesit la pensie de vreo 2 ani, si biserica nu are nici o legatura cu spitalul. Deci mai informati-va inainte de a manipula populatia cu articole mincinoase si pentru a denigra Spitalul.

  • daca taceai filozof ramaneai,preotul bisericii de langa spital e pe statul de plata idiotule,doar nu crezi ca se duce prin saloane la bolnavii muribunzi sa-i impartaseasca degeaba!

 2. Concursuri aranjate pt pile

  La pușcărie cu aranjorii !

 3. ceva nu se leaga aicea. cum draq din peste 200 de oameni inscrisi, au iesit pe astea 18 locuri tocmai nevestele, fiicele, fii angajatilor spitalului, DSPului? (plus alte pile). vorba aia, astia au doua perechi de coae? sau astia au invatat pe rupte, da’ pe ropte domne’, motivati fiind de faptul ca or sa lucreze in aceeasi institutie cu rudele lor dragi.

 4. DNA nu are nici un cuvant de spus aici,nu se autosesizeaza?

 5. Pt ion dan. Preotii de la biserica spitalului sunt angajatii spitalului uita-te mai bine pe site-ul spitalului la venituri salariale. Asa ca preotul stoichin angajat al spitalului are si sotia de acum registrator medical tot salariat al spitalului.

 6. Acest concurs a fost o bătaie de joc . Dacă după toate aceste articole DNA-UL sau Procuratura nu s-au atosesizat, acum după ce ,,promovatii “au fost angajați,degeaba o mai dac;deoarece nu îi va mai da nimeni afară din spital. A se vedea cazurile cu concursurile de infirmieri și brancardieri de acum 3-4 ani,când organele abilitate au început cercetările după ocuparea posturilor și nu a mai pățit nimeni nimic ,dedi s-a aflat ca s-a dat spaga pt aceste posturi. Dacă nu m înșel asistenta Samoila de pe secția ATI a fost sancționată și atât. …restul si-au văzut în continuare de posturile ocupate ,,corect” prin concurs. Așa se va întâmpla și acum.

 7. pilele se pot dovedi imediat,de exemplu Irod Cristina,sotia lui Pitu,cum care Pitu,ala de e prieten la catarama cu Braila Jr,cum care Braila Jr,ala care e prieten la catarama cu Tataru,Tataru e ala de e manager la spital,de a fost angajat la cabinet la doamna Braila,care are contract cu firma lui Braila sa spele lenjeria din spital, care a dispus sa se tina concursulla hotel la Braila,sa nu credeti ca degeaba…mai vreti???

 8. Irod Cristina care a spus totul perfect la interviu și a fost notată cu maximum de puncte (100),dacă a uitat din răspunsuri la scris….trebuia sa fie siguri ca intra și prin urmare a luat 100 de puncte la interviu…. Deci,despre ce vorbim…..despre un concurs aranjat pe fata. ..

 9. Hai sa vedem,
  cine are curajul sa depuna o sesizare la DNA, numai vorbe cand stai in fata unui ecrand de computer?
  In link-ul de mai jos o puteti face:

  http://www.pna.ro/sesizare.xhtml

 10. Felicitari celor admisi, cel putin o persoana cunosc in lista si am o parere foarte buna, se stie ea, doar imi soptea la matematica in liceu:). Deci nu cred ca ar fi avut vreo problema la un concurs cand la altele mult mai grele A fost printre fruntasi:p. De restul nu stiu, nu cunosc….

 11. In afara de rude si pile mai exista o specie : amantele .

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*