6.9 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 12, 2021
AcasăActualitateFamilia lui Chivu, ameninţată în miez de noapte

Familia lui Chivu, ameninţată în miez de noapte

Liderul organizaţiei UNPR Rovinari, Laurențiu Chivu, rămâne la şefia Primăriei Rovinari, desi s-a încercat înlăturarea acestuia. Liberalii gorjeni fac declarații incendiare și spun că vicele a primit chiar amenințări cu moartea. Chivu a refuzat, însă, să vorbească despre ameninţările primite din partea unor persoane.

Laurentiu ChivuDetalii uluitoare și mărturii incredibile ies la iveală în scandalul iscat la Rovinari după moartea primarului Dorin Filip. Liberalii gorjeni au făcut, ieri, dezvăluiri incredibile și au declarat că s-a recurs inclusiv până la amenințări cu moartea la adresa familiei lui Laurențiu Chivu, viceprimarul din Rovinari. Nu se știe însă dacă acestea au fost motivele pentru care liberalii au decis să îl lase pe Chivu la conducerea primăriei. Tudor Barbu co-președintele PNL Gorj a declarat, ieri, într-o conferință de presă că scandalul de la Rovinari s-a extins nepermis de mult, Chivu fiind nevoit să plece în miez de noapte cu familia din județ, pentru a și-o proteja. Barbu nu a vrut să spună cine l-a amenințat pe Chivu cu moartea, dar a precizat că este vorba despre o grupare cu interese oculte care s-a opus de mai mult timp dezvoltării orașului Rovinari. „A fost amenințat cu moartea de o grupare rău intenționată, o grupare cu interese majore în Rovinari, o grupare care a ținut mult timp sub capac inițiative în interesul oamenilor din Rovinari. Laurențiu Chivu a fost nevoit să își mute copiii temporar în alt județ…Echipa de la Rovinari a găsit de cuviinţă aseară, într-o şedinţă, cu o singură excepţie, să pună interesele locuitorilor oraşului deasupra intereselor de partid, deasupra intereselor de afaceri, deasupra intereselor de contracte şi bani şi în unanimitate, deci noua din noua consilierii locali din Rovinari au ales să continue ce a făcut domnul Filip (fostul primar al oraşului Rovinari – n.r.), să meargă în aceeaşi formaţie, cu un viceprimar de dreapta care face ca ceea ce noi, conducerea liberală de la Gorj, am promis, să fie şi faptic”, a spus Tudor Barbu.

Deși în urmă cu trei zile era de acord cu schimbarea lui Chivu de la Rovinari, Tudor Barbu, co-președintele PNL Gorj a spus acum despre primarul interimar că este un susținător al Dreptei și nu are nicio legătură cu PSD, Chivu provenind de fapt de la vechiul PDL. „Primarul în exerciţiu, interimar fiind, este fost membru marcant al PDL, un om care a fost forţat aproape de împrejurări într-o noapte să devină membru PP-DD, un partid care nu a fost niciodată de stânga şi care până în ziua de azi a rămas loial luptei împotriva PSD-ului şi loial celor din Rovinari. Nu am decis nimic în ceea ce priveşte candidatura, Doru Filip a lăsat acolo un gol pe care noi trebuie să îl gestionăm cu multă înţelepciune. Cu certitudine viitorul primar va fi tot membru al partidului nostru”, a mai precizat liderul liberal. Progresistul Laurenţiu Chivu a refuzat să vorbească despre ameninţările primite din partea unor persoane.

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -