Acasa / Actualitate / Fără vouchere de vacanță la primăria Tg-Jiu și Rovinari

Fără vouchere de vacanță la primăria Tg-Jiu și Rovinari

Voucherele de vacanță se lasă așteptate mult și bine de mai mulți funcționari publici din cadrul unor primării din Gorj. Salariații din două primării din Gorj au primit deja vestea proastă. Nu se vor acorda vouchere de vacanță pentru că nu există bani la buget.

La Târgu Jiu, cei 550 de angajați au fost anunțați că nu sunt bani suficienți în vistieria primăriei așa că vor primi vouchere de vacanță, cel mai probabil, la finalul anului.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a precizat că tichetele de vacanță vor putea fi acordate, doar dacă guvernul alocă fondurile necesare. Va fi nevoie de bani în urma unei rectificări de buget. Aceasta ar putea avea loc în luna iulie sau august. Romanescu susține că, dacă vor veni sumele necesare la rectificarea de buget, atunci către finalul anului vor putea fi acordate și vouchere de vacanță la Primăria Târgu Jiu.

Și edilul din orașul Rovinari a anunțat că nu va acorda niciun tichet de vacanță salariaților pentru că nu i se pare o decizie bună și va folosi banii să facă investiții în oraș.

Robert Filip, spune că nu ar fi probleme cu asigurarea finanțării pentru voucherele de vacanță dar nu i se pare potrivit ca toată lumea să beneficieze de vouchere de vacanță. El susţine că trebuie analizat fiecare caz în parte şi activitatea fiecăruia la locul de muncă. Robert Filip este extrem de nemulțumit de o parte a salariaților săi din primărie. Deja a luat în calcul ca de anul viitor să fie concediate peste 20 de persoane. Acesta chiar i-a invitat pe subalternii nemulțumiți să-l dea în judecată.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*