spot_img
10.8 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăActualitateFestival de Artă Stradală în premieră la Târgu-Jiu, în perioada 22-28 iulie...

    Festival de Artă Stradală în premieră la Târgu-Jiu, în perioada 22-28 iulie 2019

    Tg-Jiu va fi gazda unui festival de artă stradală, în perioada 22 – 28 iulie. Potrivit autorităților locale, obiectivul manifestării este înfrumusețarea orașului, prin pictarea zidurilor anumitor clădiri. În acest sens, au fost identificate opt instituții școlare din municipiul Târgu Jiu.

    Printre acestea se află și Liceul cu Program Sportiv, Liceul „Gheorghe Magheru“ și fostul Liceu numărul 1. Andi Popescu, director în cadrul Primăriei Târgu Jiu, a declarat că ideea organizării Festivalului de Artă Stradală a fost preluată din Portugalia. Potrivit reprezentantului Primăriei Târgu Jiu, Festivalul de Artă Stradală de la Târgu Jiu va cuprinde și ateliere dedicate copiilor. Acestea vor fi organizate inclusiv în cartierele de romi Obreja și Meteor.

    Pe 27 iulie va susține un spectacol DJ K-lu. Pe 28 iulie, va fi organizat un tur de biciclete la operele realizate de artiștii stradali.

    Festivalul de Artă Stradală de la Târgu Jiu va cuprinde și ateliere dedicate copiilor. Acestea vor fi organizate inclusiv în cartierele de rromi Obreja și Meteor. Pe 27 iulie va susține un spectacol și un cunoscut DJ, iar, pe 28 iulie, va fi organizat un tur de biciclete la operele realizate de artiștii stradali. Autoritățile încearcă inclusiv să aducă la Târgu Jiu un artist din Mexic, specializat în astfel de picturi.

    Festivalul de Artă Stradală este organizat pentru prima dată la Târgu-Jiu, autoritățile dorind să permanentizeze acest eveniment.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: