Firma lui Iordache a câștigat o nouă licitație de deszăpezire a drumurilor județene

0
830

Societatea controlată de omul de afaceri Ion Iordache, candidat din partea PNL la Senat, a câștigat un nou contract cu Consiliul Județean Gorj, condus de social-democratul Cosmin Popescu.

Firma Ydail Construct Turceni a încheiat un contract de întreținerea și deszăpezirea drumurilor județene din Gorj. Contractul are o valoare de aproape 36 de milioane de euro și va consta într-un acord-cadru pe o durată pe patru ani. Este vorba de o asociere între firmele YDAIL CONSTRUCT SRL (leader), DACOREX COM, MANINTER CAR SRL, PROREDRUM SRL.

„Vor fi încheiate minimum 4 contracte subsecvente și maximum 16 contracte subsecvente. Scopul: asigurarea executării de lucrări și servicii de reparare și întreținere drumuri județene aflate în administrarea Consiliului Județean Gorj, în condiții de operativitate și eficiență financiară, în funcție de necesitățile autorității contractante și în limita bugetului alocat cu această destinație. Frecvența de atribuire a contractelor subsecvente: pe durata acordului-cadru de patru ani, se vor atribui minim patru contracte subsecvente (cel puțin câte unul pentru fiecare an) și maximum 16 de contracte subsecvente (de regulă trimestrial pe parcursul celor patru ani)“, se arată în procedura de atribuire a acordului-cadru.

Iordache, traseist politic

Ion Iordache a fost primarul orașului Turceni, din partea PNL, după care a devenit independent. Acesta a devenit, apoi, președintele ALDE Gorj, după care a fost prezentat de PSD ca un ajutor pentru campania electorală pentru alegerile locale din septembrie.

Compania Ydail este controlată de omul de afaceri Ion Iordache, în prezent candidat al PNL Gorj de pe prima poziție la Senat. Ion Iordache a plecat recent de la PSD și în trecut a fost președinte al ALDE Gorj și primar la Turceni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here