spot_img
13.4 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăActualitateFoc de artificii și căsătorii la Poarta Sărutului, la Târgu Jiu, în...

    Foc de artificii și căsătorii la Poarta Sărutului, la Târgu Jiu, în prima zi din 2020

    Și în acest an municipalitatea a pregătit o serie de evenimente care să marcheze trecerea dintre ani. În orașul lui Brâncuși nu vor mai avea loc spectacole în aer liber, anul acesta, autoritățile pregătind doar un foc de artificii. Primarul susține că evenimentul va fi unul grandios și invită pe toți cetățenii să fie prezenți la acțiune.

    Primele minute din 2020 vor fi marcate la Târgu Jiu printr-un superb foc de artificii. Evenimentul va avea loc pe insulița de pe Jiu unde miile de artificii se vor oglindii în apă. ”Pentru evenimentul de pe data de 31 decembrie vom avea un foc de artificii deosebit, cum n-a mai avut Târgu-Jiul până în momentul de faţă. Va avea loc chiar la trecerea dintre ani, pe Insuliţa Jiului. Spectacolul focului de artificii va dura 10 minute”, a declarat primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu.

    „DA”, la Poarta Sărutului

    Evenimentul devenit tradiție la Târgu Jiu, căsătoriile la Poarta Sărutului, va avea loc și în acest an. 9 cupluri își vor unii destinele la trecerea dintre ani. „Anul acesta nouă cupluri au depus solicitare pentru a se căsătorii în Noaptea de Revelion. Cinci sunt din municipiul Târgu Jiu , restul din afara județului. Ca de fiecare dată tinerii căsătoriți vor primi flori și șampanie din partea noastră”, a mai declarat primarul Municipiului Târgu Jiu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: