Acasa / Actualitate / Fostul primar al comunei Stoina speră să revină în fruntea localității

Fostul primar al comunei Stoina speră să revină în fruntea localității

Fostul primar al comunei Stoina, Ioana Buse, speră să scape de condamnarea definitivă primită pentru o serie de fapte care sunt asimilate celor de corupție și să se întoarcă în fruntea localității. Aceasta a depus o cerere de revizuire a pedepsei, iar solicitare acesteia se va judeca la Tribunalul Gorj pe data de 18 martie.

În toamna anului trecut, Ioana Bușe a fost condamnată definitiv la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare. În prima instanţă, un complet de judecată de la Tribunalul Gorj a hotărât achitarea primăriţei, dar sentinţa a fost contestată de procurori.

Subvenții APIA acordate în baza unor documente false

Fosta primăriță a comunei Stoina a fost trimisă în judecată de DNA împreună cu un angajat din subordinea sa, dar şi cu doi soţi din Craiova, patroni ai unei firme, care au arendat terenuri în localitate pentru a încasa subvenţii APIA. Motivul este că o parte din actele folosite pentru încasarea subvenţiilor au fost falsificate.

În vara anului 2018, Prefectura Gorj a emis ordinul de încetare a mandatului de primar în urma pedepsei primite.

Un comentariu

  1. Cît tupeu are doamna.. vrea sa mai faca ceva chefuri cu cei de la județ?? Rusine doamna… dacă erai bun conducător te alegeau..dar s a vazut..

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*