Acasa / Actualitate / Fostul șef al Complexului de Servicii Comunitare a câștigat procesul cu DGASPC Gorj

Fostul șef al Complexului de Servicii Comunitare a câștigat procesul cu DGASPC Gorj

Sorin Torop, care a fost destituit din funcția de șef al Complexului de Servicii Comunitare din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj, a câștigat procesul cu instituția. Sentința finală a fost dată de Curtea de Apel Craiova.

„Admite în parte cererea . Anulează dispoziţia de sancţionare nr.1224/27.02.2017 emisă de pârâta Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj. Obligă pârâta să restituie reclamantului sumele reţinute în baza acestei dispoziţii. Respinge cererea privind obligarea pârâtei la plata de daune morale, ca nedovedită. Obligă pârâta la plata către reclamant a sumei de 2500 lei cu titlu de cheltuieli de judecată“, a decis instanța de judecată.

Decizie luată de fosta conducere a DGASPC Gorj

Decizia de destituire a lui Sorin Torop a fost luată de către Dumitru Cotrună, fostul director al DGASPC Gorj. Acesta și-a motivat atunci hotărârea printr-un raport întocmit de către Corpul de control. „În urma celor sesizate de Corpul de Control, am întocmit o comisie de cercetare, care la ora actuală demarează o anchetă internă. Torop era coordonatorul acelui centru, iar în urma controlului a fost demis. Torop e suspendat din funcţie până la clarificarea situaţiei, e înlocuit cu un asistent social din cadrul instituţiei. În orice caz era numit interimar”, declara la vremea respectivă Dumitru Cotrună.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*