11.4 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 13, 2021
AcasăActualitateGârbaciu nu își găsește înlocuitor

Gârbaciu nu își găsește înlocuitor

Cifra 3 nu pare a fi deloc în realitate ca cea din basme! Asta, pentru că, la cea de-a treia ediţie de concurs pentru şefia Şcolii Populare de Artă, cei doi candidaţi au fost respinşi de comisia de examinare. Dosarele depuse atât de Pompiliu Ciolacu Jr. cât şi de contracandidatul său, solistul Nicu Fâciu, au primit aviz negativ din partea Ministerului Culturii după ce planurile lor de management au fost analizate. Cei doi aspiranţi pot depune contestaţii în termen de cinci zile lucrătoare.

Ghinion şi de această dată, pentru instituţia de cultură din subordinea Consiliului Judeţean Gorj. Până în prezent niciunul din candidaţii înscrişi pentru postul de manager al Şcolii Populare de Artă Târgu-Jiu de-a lungul timpului nu a reuşit să convingă comisia de specialitate că merită postul deţinut chiar şi în prezent, pe perioada de interimat, de Viorel Gârbaciu. Cifra magică 3 nu a fost cu noroc la cea de-a treia ediţie a concursului, cei doi candidaţi eşuând de la prima etapă. „Prima etapă care constă în analiza dosarelor proiecte de management s-a încheiat şi nu a promovat niciunul dintre candidaţi, în etapa următoare. Acesta este rezultatul dat de comisie, numai că cei doi candidaţi au posibilitatea ca, în termen de cinci zile lucrătoare, să depună contestaţii”, a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Mădălina Ciolocoi.

Mai candidează dacă află ce a lipsit din planul de management

Unul din cei doi candidaţi, Pompiliu Ciolacu Jr., s-a declarat dezamăgit de decizia comisiei în urma evaluării planului său de management, dar spune că nu va depune contestaţie şi mai mult, ar mai candida o dată pentru acest post dacă va afla ce anume din planul său de management nu a fost pe măsura aşteptărilor, de această dată. „Nu depun contestaţie ulterioară pentru că eu consider că aceste planuri de management trebuie să corespundă viziunii Consiliului Judeţean, cel care face această angajare. Au fost pur şi simplu ideile pe care am vrut eu să le pun în operă şi probabil că nu au corespuns. Altă explicaţie nu am pentru că nu mi s-a dat altă explicaţie. Aş mai participa doar dacă găsim ce a fost în neregulă în acest plan de management”, a menţionat directorul Direcţiei de Cultură Gorj, Pompiliu Ciolacu Jr. În aceste condiţii, concursul se va repeta pentru a patra oară. Asta ar însemna încă câteva luni de aşteptare, procedura de demarare a candidaturii fiind greoaie. Până în prezent, 7 gorjeni au trecut prin filtrul Ministerului Culturii, dar niciunul nu a fost promovat la Şcoala Populară de Artă.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -