Gestul de mare omenie al unei femei din Motru

0
33

O femeie, din municipiul Motru, angajată a Direcției Publice Motru, care se ocupă de strângerea gunoaielor din oraș, a găsit o borsetă cu acte și bani. Lenuța a aflat cine este pesoana care a pierdut persoana care a pierdut actele și banii și a mers personal ca să i le înmâneze. Este vorba de un bătrân care ajunsese la spital. „Ne înclinăm în fața ei, respect! Lenuța este angajată Direcției Publice Motru. Ieri dimineață, pe când își făcea sarcinile de serviciu în zona spitalului Motru a găsit o borsetă cu acte și cu suma de 1000 de lei. Conform cărții de identitate, păgubitul era din Zegujani, Mehedinți. Angajata serviciului public nu a mai stat pe gânduri și și-a sunat șefa ca să o anunțe că trebuie să meargă la Poliția Motru ca să predea borseta. În acest timp, un bătrân care ajunsese la urgențe la Spitalul din Motru plângea și-și frământa mâinile de mama focului pentru că nu știa ce să mai facă. Rămas și fără bani și fără acte, omul intrase în panică și aproape i se făcuse rău. În acest timp, Lenuța aflată în apropierea spitalului află povestea omului și merge într-un suflet spre a-l liniști pe om, înmânându-i borseta cu bani.

O femeie credincioasă, Lenuța nu s-a gândit nicio clipă să oprească banii persoanei păgubite. Nu este prima dată când face acest gest.

Poate că banii pe care i-a găsit sunt de câteva ori salariul ei, dar nu contează, atâta timp cât sunt munciți de alt om. «Dumnezeu ajută oamenii cinstiți și cu credința în suflet» ne spune doamna Lenuța. Ne înclinăm în fața ei, respect!“, este mesajul postat pe pagina de Facebook „Motru-Știri locale“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here