7.4 C
Târgu Jiu
miercuri, martie 3, 2021
Acasă Actualitate Gigel Capotă: „Candidez din nou! Îmi voi analiza și rezolva toate acuzațiile...

Gigel Capotă: „Candidez din nou! Îmi voi analiza și rezolva toate acuzațiile aduse”

- Advertisement -

Postul de manager de la Spitalul Județean de Urgențe din Târgu Jiu va fi scos din nou la concurs. Procedura va fi reluată după ce niciunul dintre cei doi candidați rămași în concurs nu au obținut nota 7, notă minimă. Gigel Capotă, actualul manager interimar susține că va candida din nou, pentru a câștiga șefia unității de această dată.

Minivacanța de Paște a fost de bun augur pentru managerul interimar al Spitalului Județean de Urgențe Târgu Jiu care susține că s-a decis. Acesta va candida din nou pentru șefia spitalului după ce data trecută s-a retras pe ultima sută de metri. „ Voi participa! Va dura puțin până se va emite noul regulament de către Consiliul Județean Gorj, timp în care îmi voi analiza și îmi voi rezolva toate acuzațiile care mi s-au adus și pe care eu le consider nereale. Dar voi participa, sigur că da! Eu am cazierul curat, alb și în viață fiecare putem să fim acuzați și automat se fac cercetări asupra noastră, dar asta nu înseamnă că te împiedica cineva să participi la un concurs”, a declarat managerul Gigel Capotă.

Când se va relua concursul?

Președintele Consiliului Județean Gorj susține că procedura va fi reluată doar după ce Consiliul de Administrație a Spitalelor va face public rezultatul vechii competiții. „Imediat ce va ajunge de Consiliul de Administrație a Spitalelor notificarea că acest concurs este anulat, vom lua o decizie împreună cu toată conducerea Consiliului Județean Gorj astfel încât să repectăm prevederile legii în materi”, a declarat Cosmin Popescu.

Gigel Capotă s-a retras de la concursul pentru șefia Spitalului Județean Târgu Jiu, după ce în presa gorjeană au apărut numeroase dezvăluiri cu privire la modul în care acesta a mințit că nu este urmărit penal pentru a intra în examen.

- Advertisement -

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente