10.4 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 11, 2021
AcasăActualitateUn gorjean lansează un proiect unic de cultură și turism

Un gorjean lansează un proiect unic de cultură și turism

luisDragostea pentru cultură și valorile umane ale județului nostru l-au determinat pe scriitorul Luis Popa să realizeze un proiect inedit care va fi lansat în luna martie a acestui an. Datorită impactului pe care l-a înregistrat blogul acestuia, www.luispopa.ro, în mediul online, prin promovarea evenimentelor culturale, a tinerelor talente, dar și a reportajelor privind frumusețile de pe meleagurile Gorjului, poetul a decis să dezvolte o nouă platformă culturală, însă de această dată cu elemente de noutate și domenii care nu au fost niciodată abordate în maniera propusă de Luis Popa. Lansarea noului proiect va fi o surpriză inedită pentru toți iubitorii de cultură și turism.

campanie-luisPoetul Luis Popa a decis să demareze ambițioasa idee ca urmare a numărului mare de oameni care au fost alături de el și echipa sa în promovarea culturii, a tradițiilor și a valorilor din frumosul nostru județ. Blogul www.luispopa.ro a pornit de la un număr de aproximativ 600 de vizitatori unici, în urmă cu mai bine de un an, iar în prezent a ajuns să înregistreze, în zilele de vârf, chiar și peste 2.400 de vizitatori unici. „Blog-ul www.luispopa.ro a pornit de la ideea de a cunoaște oameni, de a promova locuri și evenimente din județul Gorj și nu numai. Am avut de la început lângă mine doi oameni, Andreea Tudorescu Ilie și Alexandru Butucea, care au dat dovadă de profesionalism și care au susținut această idee. După aproximativ un an și câteva luni de când am început acest proiect, am ajuns la concluzia că oamenii vor cultură, oamenii vor să cunoască oameni, oamenii vor să cunoască locuri, dar și evenimente (culturale) din județul lor. Drept dovadă stau numărul vizitatorilor unici care accesează acest blog zilnic, dar și distribuirile din mediul online. În cel mai scurt timp vom lansa un nou proiect unic în județul Gorj de care sperăm să fiți încântați”, a precizat Luis Popa, inițiatorul proiectului de cultură și turism.

Lansarea noului proiect este anunțată pentru sfârșitul lunii martie, tot atunci urmând să fie publicată o revistă culturală și de turism. De asemenea, momentul va fi unul special și pentru iubitorii poeziei și asta pentru că va fi lansat un nou volum de versuri sub semnătura scriitorului Luis Popa.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -