2.8 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 15, 2021
AcasăActualitateGorjean pasionat de off-road, căutat de polițiști. Bărbatul s-a ascuns în munții

Gorjean pasionat de off-road, căutat de polițiști. Bărbatul s-a ascuns în munții

Un bărbat din comuna Runcu este căutat de poliție, după ce a înjurat și amenințat un echipaj de poliție. Acesta este pasionat de off-road și a plecat cu mașina într-o zonă montană.

Sindicatul polițiștilor a postat imagini cu momentul în care gorjeanul i-a înjurat și amenințat pe polițiști și a transmis că nu s-a pornit în urmărirea lui pentru a nu fi avariate autospecialele: „Scena a avut loc în ziua de 4 martie, în comuna Runcu, județul Gorj, colegii noștri, polițiști și jandarmi, fiind amenințați cu un topor de către un individ al cărui hobby este off-road-ul combinat cu furtul de material lemnos din pădurile patriei.

Bineînțeles, că la vederea acestui om al pădurilor, polițiștii l-au somat să înceteze acțiunea violentă, iar la scurt timp după incident, individul în cauză a găsit de cuviință să se apropie de colegii noștri, să-i amenințe și să-i înjure pentru că și-au permis să execute o pândă în zona în care se fură material lemnos.

Și dacă vă întrebați de ce polițiștii nu au fosit armamentul, vă spunem noi că au evitat să-i pună viața în pericol femeii care-l însoțea în mașina de teren pe „academicianul” din imagini și care executa toate solicitările sale, inclusiv aceea de a-i filma pe polițiști încercând să inducă ideea că aceștia l-ar fi amenințat cu folosirea armelor de foc în mod nejustificat“.

Bărbatul din Runcu a postat un video în care chiar îi invită pe polițiști să vină după el, dacă au mașini speciale care pot urca pe cărările de munte acolo unde el se află.

Bărbatul este acuzat de ultraj și amenințare, dar și de conducerea unui autoturism, pe drumurile publice de către o persoană care are acest drept anulat.

 

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -