Gorjeancă trimisă în judecată pentru că a escrocat sentimental un bătrân italian

0
16582

O tânără din județul Gorj a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, pentru că ar fi escrocat un bătrân italian. Simona Daniela Mărgăian (fostă Tiriplică), care deține o frumoasă vilă în comuna Scoarța și etalează o viață de lux va fi judecată pentru înșelăciune în formă continuată cu consecințe deosebit de grave. Aceasta a fost chiar reținută pentru 24 de ore, în urmă cu doi ani,

Potrivit anchetatorilor, în perioada mai 2015 – septembrie 2017, în mod repetat, aceasta a indus în eroare septuagenarul italian, pe care l-a deposedat de suma de 780.000 de euro. Aceasta i-ar fi promis că se vor căsători și vor avea o viață fericită împreună. Procurorii au instituit sechestru asigurator pe o parte din averea acesteia, printre care și vila din Scoarța.

I-ar fi cerut bani pentru mama bolnavă

Italianul a susținut, în plângerea depusă, că fost escrocat sentimental și că a vândut un apartament în zona centrală din Milano, iar toți banii i-a dat frumoasei gorjence. De asemenea, acesta a spus că i-a oferit multe alte cadouri și alte sume de bani. Thiella Francesco a povestit că Simona a început să-i ceară sume de bani pe motiv că era bolnavă şi avea nevoie de tratament. De asemenea, i-a cerut bani pentru a cumpăra o locuință în care urmau să se mute: „Aprovizionam şi atunci şi acum barurile din Milano cu băuturi şi aşa am cunoscut-o în acel club. Îmi spunea că vom avea două fetiţe pe care le vom creşte împreună, dar la scurt timp au început să apară tot felul de probleme în privinţa stării de sănătate a ei şi a părinţilor. Cred că toate spitalele din Gorj nu au tratat atâtea boli câte diagnostice mi-a spus ea mie. Era în ţară şi îmi spunea de una de alta, iar eu am fost mereu de acord să o ajut. (…) Totul a fost bine până când a zis să vindem apartamentul meu din Milano, să ne luăm o locuinţă mai mică şi să ne mutăm temporar acolo, pentru ca apoi să ne punem de acord unde ne vom muta împreună. Când am fost la notar pentru a perfecta actele de vânzare, ea a trecut un cont bancar care îi aparţinea.

Apartamentul a fost vândut, iar banii au ajuns în contul ei. Din acea zi nu am mai văzut-o, nu am mai auzit-o, parcă a încetat să existe”. Italianul a venit în România pentru a da declarații în fața anchetatorilor. Acesta a precizat că a ajuns în sapă de lemn și că nu mai are din ce să trăiască.

Susține că este nevinovată

Gorjeanca a respins toate acuzațiile, susținând că italianul nu suport să o vadă fericită: „Îmi doresc ca acest scandal în care sunt implicată să se termine mai repede și să mi se dovedească nevinovăția! Faptul că o persoana a înțeles altceva decât trebuia să înțeleagă nu este vina mea, tot ce mi-a dat a fost din proprie inițiativă, iar concluzia pe care o trag singură este că dorește să pozeze în victimă, și că nu suportă să mă vadă fericita alături de bărbatul cu care m-am căsătorit. Țin să precizez că am vândut imobilul respectiv la insistențele lui și la cererea lui cu o altă persoană de sex feminin căruia italianului îi făcuse acte încă din anul 2013, deoarece fără aceasta nu puteam vinde. Pe oricine cred ca ar afecta acest scandal în care am fost implicată, deoarece este vorba de imaginea mea, și de faptul că trebuie să stau mereu la dispoziția organelor judiciare pe parcursul desfășurării anchetei, nefiind un lucru tocmai plăcut”, a spus în presa locală, la scurt timp după declanșarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here