14.1 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 29, 2022
AcasăActualitateGorjenii spun „pas” vacanței de 1 Mai la mare

Gorjenii spun „pas” vacanței de 1 Mai la mare

Gorjenii au spus „pas” vacanței de 1 Mai la mare. Dacă, în alți ani, agențiile de turism erau asaltate de cereri, anul acesta puțini clienți s-au interesat de opțiunile pentru această perioadă. Agenții de turism confirmă că rezervări s-au făcut pentru litoralul Mării Neagre, însă, în plin sezon, nu pentru acum, în primăvară.

Pentru un sejur de trei zile la mare, de 1 Mai, turiștii au scos din buzunar între 450 de lei și 3500 de lei, de persoană. Nu toate hotelurile și-au deschis ușile, având experiența anilor trecuți. Anul acesta nu mai sunt restricții cauzate de pandemie, însă gorjenii au probleme cu banii. O recunosc agenții de turism, care susțin că nu au prea avut cerere pentru litoral, de 1 Mai. “ Nu mai este nicio curiozitate. Vremea s-a schimbat, oamenii nu mai dispun de sume de bani pe care să le cheltuiască cu lejeritate. Pot spune că ofertele sunt neatractive. Am vândut un singur pachet, unui cuplu. Probabil sunt persoane care merg pe cont propriu. Cert este că marea are căutare vara”, a declarat Ionuț, agent de turism din Târgu Jiu.

Cereri multe, pentru perioada verii

Pentru perioada de vară, agenda este încărcată. Sunt turiști care au concedii achitate, dar neefectuate din 2020. “ Mai avem câteva pachete restante pentru că persoanele în cauză au optat pentru altceva, în vara lui 2021. Le vor valorifica la cerere. Anul acesta prețurile sunt puțin mai mari, din cauza creșterilor anunțate pe toate sectoarele de activitate. Nu ne putem plânge, după doi ani de pandemie oamenii merg, din nou, în concedii ”, a mai transmis Ionuț.
Pachetele pentru vară pornesc de la 3500 de lei și ajung chiar și la 12.000 de lei, pentru 7 nopți de cazare, la jumătatea verii.

Patru dintr-o lovitură

Doi gorjeni au fost trimiși în judecată pentru tentativă de omor

0
Doi gorjeni au fost trimiși în judecată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj...

Tensiuni între Mihai Bendeac și producătorii iUmor. Se zvonește că a părăsit definitiv emisiunea

0
Actorul Mihai Bendeac ar fi intrat într-un conflict cu echipa producătoare a show-ului iUmor, informație...

Salarii mai mari pentru angajații Medserv Min

0
Vești bune pentru salariații unei companii prestatoare pentru CE Oltenia. Conducerea Medserv Min a anunțat...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!