Acasa / Actualitate / Heliportul transformat în loc de distracție

Heliportul transformat în loc de distracție

Elicopterul SMURD nu a putut ateriza timp de o săptămână în zona special amenajată din municipiul Târgu Jiu, pentru că acolo s-a desfășurat Zilele Orașului. În aceste condiții, elicopterul a aterizat de mai multe ori pe terenul stadionului din apropiere pentru a prelua pacienții aflați într-o situație gravă, care au nevoie să fie tratați la clinici de specialitate din ară. De mai multe ori a aterizat pe stadion elicopterul SMURD pentru preluarea pacienților. Lângă heliport s-au aflat tarabele cu mici și bere și tiribombe. Această situație se înregistrează de mai mulți ani, atunci când au loc evenimente de acest fel. „În toate cazurile în care este nevoie“, a spus Constantin Mitroi, manager Serviciul Județean de Ambulanță Gorj.

„Acolo vom muta toate evenimentele“

Conducerea Primăriei Târgu Jiu susține că această situație este înregistrată de mai mult timp și că în viitor se va amenaja un parc de agrement în zona Narciselor unde se vor desfășura toate evenimentele. „Avem prevăzută această investiție. Avem acolo tot ce ne trebuie pentru ca evenimentele să se poată desfășura, inclusiv o scenă. Acolo vom muta toate evenimentele și toate sărbătorile din municipiul Târgu Jiu“, a precizat Marcel Romanescu, primar municipiului Târgu Jiu.

Un comentariu

  1. Of !!!! De câte ori elicopterul SMURD nu poate ateriza la Tg. Jiu, presa se umflă în breaking news-uri. Heliportul este ocupat de tarabe, grătare și tiribombe! Nimeni nu remarcă, însă, lipsa heliportului. La Tg. Jiu nu există heliport, domnilor! A fost, doar, construită o platformă ilegală, fără a se respecta reglementările aeronautice, fără a fi autorizată de Autoritatea Aeronautică Civilă Română, fără a fi administrată, fără personal, fără reguli de siguranță și securitate aeronautică și fără mijloace de salvare în caz de urgență. Acea platformă putea fi numită ”cosmodrom oltenesc” sau faleza portului pentru submarine. ”Heliportul din Tg. Jiu” a fost doar capital de imagine, fără legătură cu activitatea aeronautică.
    Trăiască România!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*