Acasa / Actualitate / Hotelul Sport din incinta Stadionului Municipal, reabilitat până la finalul anului

Hotelul Sport din incinta Stadionului Municipal, reabilitat până la finalul anului

Reabilitarea Hotelului Sport din incinta Stadionului Municipal din Târgu Jiu se află pe ultima sută de metri. Lucrările au început în urmă cu aproximativ patru luni și termenul de finalizare este sfârșitul acestui an. Valoarea investiției se ridică la 1,8 milioane de lei, fondurile fiind asigurate de către Ministerul Tineretului și sportului. Hotelul nu va putea fi însă folosit după reabilitarea, pentru că lucrările la stadion nu sunt terminate și nu se poate asigura accesul clienților în interiorul acestuia.

„Conform contractului, lucrările de modernizare trebuie finalizate până la data de 31 decembrie 2018. Eu sper, împreună cu dirigintele de șantier și cu proiectantul, să terminăm până la data de 31 decembrie, pentru că astfel riscăm să pierde banii. Banii au venit de la Ministerul Tineretului și Sportului. Patrimoniul este al Ministerului, dar este administrat de clubul Pandurii, care se află în subordinea Ministerului. Nu ne putem muta cu sediul clubului Pandurii de la 1 ianuarie, pentru că pe stadion este un șantier. Ne vom muta, cel mai probabil, la 1 iunie când se vor termina și lucrările la Stadionul Municipal“, a spus Mihai Prunariu, directorul clubului Pandurii.

Trei tipuri de tarife

Clubul sportiv Pandurii, care administrează hotelul, percepe mai multe tipuri de tarife. „Ne-am zbătut cu greu, dar este un lucru benefic, pentru sportivii noștri pentru că beneficiază de cazare și masă în cadrul hotelului. În plus, sportivii care participă la orice competiție sportivă se pot caza la hotel. În plus, orice turist care dorește să viziteze zona Gorjului se pot caza contracost. Sunt două tipuri tarife. Pentru cei care se află în structura tineretului și sportului avem un tarif, iar pentru alte categorii, un alt tarif, iar pentru terți un alt tarif“, a mai spus Mihai Prunariu.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*