Acasa / Actualitate / Încă o bandă de circulație pe Bulevardul Constantin Brâncuși din Târgu Jiu

Încă o bandă de circulație pe Bulevardul Constantin Brâncuși din Târgu Jiu

Primăria Municipiului Târgu Jiu finalizează ultimele lucrări la Stadionul din oraș. Între timp Compania Națională de Investiții nu dă niciun semn în ceea ce privește recepția arenei. Deși autoritățile previzionau o inaugurare la finele acestei veri, promisiunile par să nu fie îndeplinite.

Se poate circula pe mai multe benzi pe principalul bulevard din oraș după ce în apropierea stadionului a fost reabilitată porțiunea blocată de la începerea investiției. Autoritățile susțin că în curând va fi rezolvată și problema apei pluviale. „A fost finalizată și banda carosabilă care a fost ocupată timp de cinci ani de zile, cât a durat investiția. Pe Bulevardul Constantin Brâncuși pe va putea circula pe două benzi pe sensul de coborâre spre Piața Centrală. Am stabilit care sunt lucrările pe care trebuie să le urgentăm, în special din spatele stadionului. Este în plină desfășurarea și partea de canalizarea pluvială are revine primăriei. În săptămânile care urmează vom primi componentele pentru canalizare și vom putea finaliza și acest punct”, a declarat viceprimarul Aurel Popescu.

Nicio dată!

Din păcate CNI nu se grăbește să recepționeze lucrarea. Nicio veste nu a fost dată până în acest moment. „În ceea ce privește recepția în sine, e o problemă a Companiei Naționale de Investiții. Noi vom prelua lucrarea de la CNI abia după ce Compania va recepționa lucrarea de la constructor. Noi nu avem informații privind recepția nu ne-au cerut persoane care să participe la recepție. Între timp noi suntem aproape de finalizarea privind amenajarea exterioară”, a mai declarat viceprimarul municipiului Târgu Jiu.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*