Acasa / Actualitate / Încă un italian care s-a aflat în Gorj, depistat cu coronavirus

Încă un italian care s-a aflat în Gorj, depistat cu coronavirus

Încă un italian care s-a aflat în județele Dolj și Gorj alături de Cesare Emenddatori (71 de ani) a fost diagnosticat cu coronavirus, anunță presa din Italia.

Este vorba de un bărbat de 51 de ani din localitatea Piandimeleto (regiunea Marche). Informația a fost prezentată de către publicația „Il Resto del Carlino“ şi de site-ul „Ancona Today“.

Italianul de 51 de ani este în carantină în propria locuinţă, iar starea sa nu este gravă. Autorităţile italiene verifică starea persoanelor care au intrat în contact cu cei doi italieni.

Potrivit Mediafax, autorităţile italiene au anunţat, miercuri, că 12 persoane au decedat din cauza epidemiei gripale, iar numărul cazurilor de infectare a ajuns la 370.

Italienii au avut mai multe întâlniri în Gorj

Cesare Emenddatori a ajuns în România pe data de 18 februarie cu un avion care a aterizat pe aeroportul din Craiova. Acesta se afla împreună cu fiul său, de zece ani, și un amic. Cei trei au ajuns în Gorj, după ce au închiriat o mașină din Craiova. Soția italianului de 71 de ani este din localitatea Peșteana Jiu, comuna Bâlteni. Cesare Emenddatori l-a lăsat pe copil la socrii și el a venit împreună cu prietenul său în Târgu Jiu, unde a avut mai multe întâlniri.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*