Încep lucrările la noul sediu al Registrului Auto Român

1
24

Veste bună pentru șoferii care speră să scape de aglomerația de la Registrul Auto Român Gorj! Construcția noului sediu va începe luna viitoare în zona de sud a municipiului Târgu Jiu. Autoritățile promit că mutarea RAR de pe Calea București va fluidiza circulația și va contribui la dezvoltarea zonei în care au apărut deja mai mulți investitori privați. Potrivit planurilor, noul sediu ar trebui să fie gata la toamnă.

Oficialii RAR au dat, în sfârșit, undă verde începerii lucrărilor la noul sediu din zona CET. Viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Aurel Popescu, a purtat deja discuții cu șeful de la Gorj al Registrului și spune că autoritatea locală va sprijini această investiție deosebit de importantă pentru fluidizarea traficului rutier. „Am primit ieri o vizită din partea domnului Șerban Predescu, directorul RAR Gorj, care ne anunță oficial că începând cu 1 martie vor demara lucrările la noul sediu RAR, pe strada Termocentralei. Acolo a fost concesionat un teren și sunt deja o parte din utilități asigurate. Undeva la sfârșitul lunii octombrie, această investiție va fi finalizată și inaugurată. Este o investiție nouă, modernă, care vine să completeze și să dezvolte în continuare zona din fostul CET. Mă bucur foarte mult și, dacă avem posibilitatea să îl sprijinim, o facem cu toată plăcerea, pentru că ne dorim și o reducere a aglomerației auto din zona Calea București, acolo unde funcționează în acest moment acest serviciu”, a declarat Aurel Popescu.

Va fi mutat padocul

Până la inaugurarea noului sediu RAR Gorj, edilii din Târgu Jiu trebuie să rezolve o altă problemă din zona respectivă, și anume mutarea padocului unde sunt adăpostiți câinii fără stăpân. Vicele Aurel Popescu spune că în noul buget local pe 2018 s-au prevăzut deja bani pentru a muta padocul în zona Bârsești. „Pentru a veni în sprijinul RAR și al celorlalți investitori din zona respectivă, este foarte important să luăm măsurile care se impun cu centrul canin. În acest sens s-a stabilit deja o nouă locație, s-a stabilit chiar și o sumă de bani pentru a începe lucrările și a schimba locația centrului canin”, a mai precizat Aurel Popescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here