Încep lucrările pentru alimentarea cu gaze a localității Tismana. Primele branșamente vor fi făcute în acest an

0
83

În acest an s-ar putea branșa la rețeaua de gaze primii locuitori din orașul Tismana. În scurt timp vor începe lucrările la stația de transfer, după care se va putea trece la introducerea conductei pe primul tronson, către Mănăstirea Lainici

„Așteptăm ca societatea Transgaz Mediaș să se apuce de stația de transfer. Am achitat contravaloarea stației de reglare, măsurare și predare. Suma a fost de 1.680.000 lei. Din stația respectivă se va începe amplasarea conductei. Primul tronson este spre Mănăstirea Tismana, urmând ca apoi să ne extindem, în funcție banii pe care o să-i avem, în satele din stânga și din dreapta. În total, rețeaua are 46 de kilometri.

Conductă de gaze până la Mănăstirea Tismana

Conducerea Primăriei orașului Tismana intenționează ca în acest an rețeaua de gaze să ajungă în zona centrală a localității: „Cu fonduri proprii nu cred că putem ataca decât tronsonul de zece kilometri până la Mănăstirea Tismana. Costurile se ridică la 230.000 de lei pe kilometru de conductă. Anul acesta, ne dorim să alocăm două milioane de lei pentru introducerea rețelei de gaze. Sperăm ca pe tronsonul I să avem deja în acest an primele locuințe branșate la rețeaua de gaze“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here