Acasa / Actualitate / Începe modernizarea Căii Eroilor. Ce lucrări vor fi executate

Începe modernizarea Căii Eroilor. Ce lucrări vor fi executate

Modernizarea Căii Eroilor va începe de săptămâna viitoare cu o investiție privată, care aparține distribuitorului de energie electrică, CEZ. Societatea va investi pentru introducerea cablurilor de electricitate în subteran. Ministerul Culturii a emis săptămâna trecută ultimul aviz necesar pentru demararea lucrărilor pe Calea Eroilor. „Am avut o discuție cu directorii de la CEZ, iar firmele sunt pregătite să intre în șantier. Sper ca, în această toamnă, lucrările să fie finalizate. S-au organizat foarte bine. Sunt trei – patru firme care vor lucra la ceastă investiție. Am vorbi cu domnul director Butoarcă și mi-a spus că în aproximativ două luni de zile lucrarea va fi finalizată“, a precizat primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Primăria va demara amenajarea peisagistică

Primarul municipiului Târgu Jiu susține că licitația pentru amenajarea întregului Ansamblu monumental „Calea Eroilor“, conform proiectului întocmit de către arhitectul Dorin Ștefan, se va finaliza în această toamnă, după care lucrările propriu-zise vor putea să înceapă: „Urmează ca până la sfârșitul lunii noiembrie să terminăm și noi procedura de licitație pentru cele 90 de miliarde pe care le-am avut alocate pe PNDL și ulterior să putem să intervenim pe această stradă. Nu putem să intervenim până când nu se finalizează și lucrările de modernizare a rețelei de gaze“.

Un comentariu

  1. la aproape 20 de ani de la denominare, acest tzaran sinistru inca vorbeste de miliarde… halal intelectual, profesor fara merite, politician fara discurs si viziune…

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*