Acasa / Actualitate / Înjurături și pălmuiri la ușa primarului Romanescu. „Veni, cu gura mare la mine, o mârțoagă!”

Înjurături și pălmuiri la ușa primarului Romanescu. „Veni, cu gura mare la mine, o mârțoagă!”

A fost circ, ieri, la ușa primarului din municipiul Târgu Jiu, unde, un schimb dur de replici a avut loc între angajatele statului și un cetățean. O femeie de 60 de ani s-a arătat nemulțumită de actuala conducere după ce a așteptat două zile să i se elibereze un act oficial. Pentru a se face auzită târgujianca a ridicat vocea și la un moment dat chiar a lovit pe una din consilierele ce-i luau apărarea edilului Romanescu.

Târgujianca venise la primărie să facă rost de ancheta socială care-i permitea să beneficieze de un certificat de handicap. A fost întâmpinată în cabinetul primarului de consilierele acestuia. Angajatele au fost deranjate de tonul femeii și de aici s-a pornit un întreg scandal. Purtătorul de cuvânt al instituției i-a spus nemulțumitei că actul nu a fost încă semnat pentru că există un circuit ce trebuie respectat. Această explicație nu a mulțumit-o pe doamna supărată care a dorit să stea de vorbă personal cu conducerea primăriei. În încercarea de a o împiedica, Ana Maria Ianc s-a ales cu o palmă dată peste mâini. „La primărie m-au trimis de la Comisia Centrală de pe Bradului, să vin să fac o anchetă socială. Am venit aici ieri, am fost luată la șuturi. Veni, cu gura mare la mine, o mârțoagă care nu știe să respecte o vârstă. Eu dacă vin aici, vin cu o suferință, nu că vin să-l scot eu pe primar afară. Cica taci, taci! Păi ce știu ei ce problemă am eu dacă tac! Ridic vocea pentru că nu sunt ascultată și nici respectată! Aici sunt numai incompetenți! De câte ori vin sunt flituită”, a declarat supărată Maria Bobină.

Edilul, calm!

Primarul a asistat cu calm la discuția aprinsă dintre doamne după care i-a transmis nemulțumitei că legea trebuie respectată. „Doamna chiar nu avea dreptate. Documentul a intrat astăzi (n.r. ieri) în primărie dar asta este! Sunt tot felul de situații, nu vreau să comentez situația!”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

„Cred că e un om bolnav”

Purtătorul de cuvânt a declarat că incidentul a fost deja uitat.”Eu am încercat s-o ajut. Femeia este în vârstă, era foarte nervoasă și excesiv de agresivă. M-a lovit, am semne pe mâini… dar nu mă voi îndrepta împotriva ei. Cred că e un om bolnav. Aici, la primărie, vin tot felul de oameni, te poți aștepta la orice, a declarat Ianc după incident.

2 comentarii

  1. ,,cred ca este un om bolnav,, !! Daca in urma declaratiei face doamna plingere penala!? Purtatori de cuvint,lasa ti modul de superioritate pe care l prezentati de fiecare data,toti si toate cunoasteti,stiti,etc. Adevarul este altul,si modul educativ care trebuie sa l aveti nu exista,sinteti si ramineti clientii fideli pe la masa,pe Sub…masa al celor ce va reprezinta,voi…kaka la gard !

  2. Halal primar!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*