Înlocuirea lui Băloi de la Pandurii, ţinută „la secret”

1
18

 baloiDaniel Băloi a fost înlocuit din funcţia de secretar general al Clubului Pandurii Târgu-Jiu, cu Mihai Stelescu, fost director al Centrului de Copii şi Juniori. Despre schimbarea lui Băloi s-a vorbit de mai mult timp, acesta nefiind agreat de Dorin Ioana, delegatul CEO la conducerea Clubului de fotbal. Conducerea Pandurilor nu a anunţat printr-un comunicat de presă schimbarea lui Daniel Băloi, aceasta apărând doar pe site-ul oficial al clubului.

Şeful finanţelor de la Pandurii, Dorin Ioana, a dorit înlăturarea lui Băloi din funcţie încă de luna trecută, dar atunci unul dintre asociaţii clubului Pandurii s-a opus. Daniel Băloi nu a mai scăpat de această dată, deşi acesta rămăsese singurul din vechea echipă de conducere. La prima încercare de a scăpa de Băloi, Ioana acceptase propunerea unuia dintre asociaţi ca acesta să preia conducerea Centrului de Copiii şi Juniori, dar lucrurile au luat o altă turnură. Băloi nu a avut loc nici la Centru, pe funcţia de director, în locul lui Mihai Stelescu, fiind promovat Florin Bejinaru, fost antrenor secund al echipei Pandurii, în primii ani de primă ligă. Conducerea Pandurilor nu a anunţat printr-un comunicat de presă schimbarea lui Daniel Băloi, aceasta apărând doar pe site-ul oficial al clubului, la secţiunea conducerea clubului Pandurii Târgu-Jiu. „Daniel Băloi nu mai ocupa această funcţie de o lună. Nu ştiu de ce este aşa de importantă această informaţie încât să fie transmisă printr-un comunicat de presă. A rămas în cadrul clubului. Nu-i cunosc atribuţiile, întrebaţi-l pe el. Probabil, urmează să fie afişată întreaga organigramă”, a declarat Narcis Răducan pentru Radio Omega.

Organigrama, ţinută „la secret”

De fapt, şefii Pandurilor au şters definitiv organigrama clubului, lăsând public doar posturile de conducere: preşedinte executiv- Narcis Răducan, secretar general- Mihai Stelescu, team manager- Adelin Şolea, director Centru de Copii şi Juniori-Florin Bejinaru, restul angajaţilor sunt ţinuţi „la secret”. De asemenea, nici numele lui Dorin Ioana nu apare în „organigrama” de pe site-ul clubului, deşi el „taie şi spânzură” la echipă, bucurându-se de susţinerea lui Laurenţiu Ciurel, de la CEO, dar şi de cea a preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, naşul lui Ioana. Dorin Ioana este şef al Departamentului de Control Intern din Complexul Oltenia, dar a fost detaşat în noiembrie la Clubul Pandurii de unde încasează şi de aici salariu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here