14.1 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 30, 2022
AcasăActualitateInspecții în șantierele din Târgu Jiu. Romanescu: „Mi-am propus să verific personal...

Inspecții în șantierele din Târgu Jiu. Romanescu: „Mi-am propus să verific personal stadiul în care se află cele mai importante investiții din municipiu”

Primarul Marcel Romanescu anunță inspecții în șantierele din școli. Cum mai este o lună până la expirarea stării de urgență și elevii ar putea reveni la școală primarul din Târgu Jiu vrea să se asigure că echipele de muncitori nu trag chiulul. În prezent se lucrează la Liceele Colegiul Național Tudor Vladimirescu dar și Spiru Haret.

Municipalitatea susține că investițiile în școli rămân prioritatea numărul unu. Și, pentru a fi convins că lucrările nu vor prezenta întârzieri Marcel Romanescu anunță inspecții în toate șantierele de lucru. „Continuă lucrările de renovare la cele două colegii naționale ale municipiului Târgu Jiu. Este vorba de Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” și Colegiul Național „Spiru Haret”. Se lucrează intens, chiar și în această perioadă, în așa fel încât, în luna septembrie, cele două unități de învățământ de prestigiu să-și poată primi elevii în condiții optime. Pentru perioada următoare mi-am propus să verific personal stadiul în care se află cele mai importante investiții din municipiu. De asemenea, pregătim orașul și pentru momentul în care restricțiile impuse de situația de urgență și ordonanțele militare vor fi ridicate, iar cetățenii vor putea observa schimbările și modul în care au fost gestionate aceste lucrări programate încă de anul trecut”, a declarat primarul.

 

Atenție! Stradă în lucru, în Târgu Jiu!

0
Se asfaltează o stradă foarte circulată din Municipiul Târgu Jiu. Este vorba despre tronsonul din...

Când va fi deblocată strada Geneva?

0
Autoritățile locale și-au propus să deblocheze în perioada următoare strada Geneva din municipiul Târgu Jiu....

Distribuţie Oltenia anunţă modificări ale programului de întrerupere a furnizării energiei electrice în data de 14.09.2022

0
Distribuţie Oltenia anunţă modificări ale programului de întrerupere a furnizării energiei electrice în data de...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!