Inspecții în șantierele din Târgu Jiu. Romanescu: „Mi-am propus să verific personal stadiul în care se află cele mai importante investiții din municipiu”

0
133

Primarul Marcel Romanescu anunță inspecții în șantierele din școli. Cum mai este o lună până la expirarea stării de urgență și elevii ar putea reveni la școală primarul din Târgu Jiu vrea să se asigure că echipele de muncitori nu trag chiulul. În prezent se lucrează la Liceele Colegiul Național Tudor Vladimirescu dar și Spiru Haret.

Municipalitatea susține că investițiile în școli rămân prioritatea numărul unu. Și, pentru a fi convins că lucrările nu vor prezenta întârzieri Marcel Romanescu anunță inspecții în toate șantierele de lucru. „Continuă lucrările de renovare la cele două colegii naționale ale municipiului Târgu Jiu. Este vorba de Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” și Colegiul Național „Spiru Haret”. Se lucrează intens, chiar și în această perioadă, în așa fel încât, în luna septembrie, cele două unități de învățământ de prestigiu să-și poată primi elevii în condiții optime. Pentru perioada următoare mi-am propus să verific personal stadiul în care se află cele mai importante investiții din municipiu. De asemenea, pregătim orașul și pentru momentul în care restricțiile impuse de situația de urgență și ordonanțele militare vor fi ridicate, iar cetățenii vor putea observa schimbările și modul în care au fost gestionate aceste lucrări programate încă de anul trecut”, a declarat primarul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here