Acasa / Actualitate / Instituția condusă de gorjeanul Toni Greblă a plătit 750 de lei pe o agendă. A cumpărat 100 de agende

Instituția condusă de gorjeanul Toni Greblă a plătit 750 de lei pe o agendă. A cumpărat 100 de agende

O achiziție care lasă loc la multe semne de întrebare a fost făcută de către Secretariatul General al Guvernului, în fruntea căruia se află Toni Mihail Greblă, fost prefect și senator PSD Gorj. Astfel, instituția a achiziționat, la sfârșitul lunii noiembrie, 100 de agende la un preț de 750 de lei fiecare. Pentru această tranzacție, Secretariatul General al Guvernului a generat o cheltuială de 75.000 de lei.

„Agendă din piele naturală – multifuncțională – personalizată. Exterior din piele naturală regenerată de vițel nappa de culoare bordo. Pe fața copertei se va realiza un timbru sec, în partea superioară central sigla Guvernului României, iar în partea inferioară «Guvernul României», conform ghidului de identitate vizuală. Interior din căptușeală din material textil cu diverse forme geometrice realizate direct în țesătură”, este o parte din descrierea obiectelor de papetărie.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*