Întâi piața, apoi votul!

0
299

Pentru piețarii din Târgu Jiu, votul este ultima grijă. Oamenii care își duc traiul zilnic de pe urma vânzărilor făcute au preferat întâi să facă bani, apoi să-și exercite dreptul de vot. „Lasă mamă că și ei fac bani, nu stau în votul nostru”, a declarat o femeie care are tarabă în Piața Centrală.

Pe 27 septembrie vânzarea de zarzavaturi a mers mai bine ca niciodată. Comercianții cele mai mari piețe din oraș susțin că după vot cetățenii au mers la cumpărături. Cum este perioada umplerii cămărilor, vânzătorii de la tarabe au lăsat votul mai spre seară când cumpărătorii nu se mai aprovizionează. „Nu am fost la vot că avem, aici, tarabă. Nu muncim, nu mâncăm! Avem timp și de vot până la închiderea urnelor”, a declarat un vânzător.

„Lasă mamă că și ei fac bani, nu stau în votul nostru! O să mergem și la vot dar înainte să facem un ban. Măcar acum când e perioada că apoi nu se știe. Îi așteptăm și pe ei la piață ( candidați), ca să vadă în ce condiții muncim”, a transmis o bătrână.

„Nu am fost la vot dar pot să vă spun că vânzarea a mers strună.  De bucurie o să merg,mai pe seară, să votez și eu”, a declarat un alt comercinat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here