Întâlnire între șefii de instituții pentru combaterea violenței juvenile

0
167

Consiliul JudețeanMunicipiul Târgu Jiu a devenit cunoscut la nivel național, în ultima perioadă, în mod negativ prin cazurile de violență juvenilă. Trei cazuri în care victime sunt minori sunt cercetate de către polițiști. Autoritățile vor să combată acest fenomen și se vor întâlni în cadrul unei ședințe organizată de către Consiliul Județean Gorj.

„Cosmin-Mihai Popescu, a convocat reprezentanții instituțiilor publice și ONG-urilor cu atribuții specifice din județul  Gorj, la întâlnirea de lucru cu tema ”Prevenirea și combaterea actelor de violență juvenilă. Întâlnirea va avea loc în data de 15.09.2020, ora 15.30, la Sala Maură a Palatului Administrativ din Târgu Jiu.

În contextul extinderii în mod îngrijorător a cazurilor grave de delincvență juvenilă și a fenomenului de  bullying în rândul minorilor,  este necesară stabilirea unui Plan integrat de acțiune în care să fie conexate toate activitățile inițiate în acest sens de entitățile implicate. Concluziile acestui demers vor fi comunicate public în cel mai scurt timp iar măsurile adoptate vor fi extinse la nivelul județului Gorj.”, se arată într-un comunicat de presă.

La întâlnore vor participa reprezentanți de la următoarele instituții: Prefectura Gorj, Primăria Târgu Jiu, Consiliul Județean, Poliția Gorj, Jandarmeria Gorj, Inspectoratul Școlar Județean, Protoieria Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here