Acasa / Actualitate / Investiții de 900.000 de euro în comuna Bălești

Investiții de 900.000 de euro în comuna Bălești

Administrația publică locală din Bălești a început anul pe plus. Patru mari investiții vor fi realizate în comună, primarul Mădălin Ungureanu susținând că valoarea acestora se ridică la aproape 900.000 de euro. Pe lista de investiții se află reabilitarea unei grădinițe, a două cămine culturale, dar și realizarea unui centru de asistență socială pentru persoanele vârstnice, astfel ca bătrânii să aibă parte de îngrijiri la domiciliu dacă au nevoie.

Banii sunt alocați din fonduri europene, dar și contribuție de la bugetul primăriei. Proiectele au fost aprobate și urmează să fie puse în aplicare începând din această primăvară. „Avem patru mari proiecte pe care vrem să le realizăm anul acesta, trei sunt pe învățământ și culturale și mă refer aici la reabilitarea unei grădinițe din satul Ceauru, proiect cu o valoare de peste 300.000 de euro; modernizarea a două cămine culturale, unul din Rasova și unul din Stolojani, ambele investiții a câte 200.000 de euro. Al patrulea proiect, cel social, tot în valoare de 200.000 de euro, cu o cofinanțare din partea UAT de 2%. Este vorba despre un centru social de zi, cu îngrijire la domiciliu”, a precizat Mădălin Ungureanu, primarul comunei Bălești.

Și anul trecut a fost unul benefic pentru Primăria comunei Bălești, primarul Mădălin Ungureanu precizând că au fost realizate o serie de investiții benefice pentru localnici. De asemenea, edilul încearcă să îmbunătățească actul educațional, astfel că a fost realizat și un after school.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*