Investiții de două milioane de lei în sediile Universității „Constantin Brâncuși“

0
140

 

Universitatea „Constantin Brâncuși“ (UCB) din Târgu Jiu“ a obținut de la Ministerul Educației o sumă de două milioane de lei noi pentru realizarea de investiții. Lucrările au început la unele sedii ale universității.

„Am reușit să deblocăm sume de la Ministerul Educației Naționale. A fost o ordonanță de urgență pentru că se pot da bani doar bani pentru investiții. Este vorba de o sumă totală de două milioane de lei“, a spus Sorin Purec, rectorul UCB.

 

Plouă în sediul administrativ din complexul Gârdu

 

UCB va folosi fondurile primite pentru reabilitarea mai multor sedii în care își desfășoară activitatea. „Avem mai multe lucrări de investiții. La Facultatea de Inginerie se vor desfășura lucrări de interior: zugrăveli, înlocuirea parchetului, podelelor și alte dotări. La clădire din complexul Debarcader vor avea loc lucrări de amploare. În primul rând, clădirea trebuie finalizată și mai este nevoie de o serie de lucrări.

În complexul Gârdu, unde avem un sediu administrativ, hidroizolația este deteriorată și mai plouă unele birouri. Acolo au început lucrările pentru refacerea hidroizolației la acoperiș. Lucrarea a început și este în curs de executare“, a precizat rectorul UCB.

Alte lucrări se efectuează la sediul Facultății de Științe Juridice, „Casa Cămărășescu“, care este monument istoric. Aici se reface fațada și acoperișul clădirii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here