Acasa / Actualitate / Investiții în orașul Țicleni: se asfaltează străzile și ridică ziduri de sprijin

Investiții în orașul Țicleni: se asfaltează străzile și ridică ziduri de sprijin

Conducerea Primăriei orașului Țicleni își propune să finalizeze până la finalul acestui an trei mari investiți. Una dintre cele mai importante lucrări pentru locuitorii urbei este asfaltarea străzilor laterale. „Pe 31 decembrie se termină contractul de asfaltare străzi laterale. Se lucrează la reabilitarea străzilor care sunt prinse în acest contract“, a precizat primarul orașului Țicleni, Constantin Radu.

Ziduri de sprijin și podețe

O atenție deosebită este acordată de autoritățile locale străzii Petroliștilor, care este considerată cea mai lungă din România. Artera are o lungime de 18 kilometri și face legătura cu Peşteana Jiu şi Drumul European 79. „O altă lucrarea în derulare constă în realizarea de ziduri de sprijin la hogașele de pe strada Petroliștilor, pentru că exista pericolul de distrugere a podurilor atunci când se formau viituri în urma unor precipitații puternice. De asemenea, se vor realiza podețe și șanțuri dalate. Se lucrează de anul trecut, pentru că termenul de execuție este de doi ani“, a mai declarat primarul Constantin Radu.

Pod pe strada Bărbătești

Conducerea Primăriei Țicleni speră ca până la venirea iernii să fie finalizat podul de pe strada Bărbătești: „Se lucrează la un pod pe strada Bărbătești, iar lucrările sunt suportate de Petrol și Expert Petroleum. Sper ca lucrările se finalizeze până în luna decembrie, pentru a avea o cale de acces până la începutul iernii. Există o variantă asfaltată“.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*