Investiții la Bălănești

0
242

Autoritățile din Bălănești și-au prezentat planul de bătaie pentru 2021. Cu un buget restrâns dar cu proiecte multe, primarul Ovidiu Pungan le promite cetățenilor că, după un an de pandemie, mai multe lucrări vor fi demarate.

Infrastructura rutieră este una din prioritățile anului în curs. Primarul localității spune că anul acesta se vor finaliza două proiecte importante pentru comunitate. „În funcţie de banii care vor veni de la guvern vrem să finalizăm două investiţii în infrastuctură. Este vorba de reabilitarea şi modernizarea drumul comunal Voiteștii din Vale – Glodeni, cât şi celălalt sector de drum, Ohaba – Blidari. În următoarea perioadă vom scoate la licitaţie şi restul lucrării pentru sistemul de canalizare. Sperăm ca până la finalul anului să fie finalizat. Lucrările au întârziat din cauza pandemiei dar sperăm să ducem cât mai repede la îndeplinire acest obiectiv”, a declarat Ovidiu Pungan, primarul comunei Bălăneşti.

Și introducerea rețelei de gaze este pe lista de investiții. „Un proiect care este necesar pentru comunitate este introducerea sistemului de gaze naturale. Îmi doresc ca până la sfârşitul mandatului să reuşesc să fac şi această investiţie”, a mai declarat primarul social-democrat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here