Încă un investitor negociază cu autorităţile locale să vină în Gorj

1
35

Un nou market se va deschide la Târgu-Jiu. Este vorba de magazinul de bricolaj Praktiker, iar potrivit autorităţilor locale acesta ar putea funcţiona chiar din luna septembrie.

După Mall şi Dedeman o nouă investiţie este pe cale să se realizeze la Târgu-Jiu. Investitorul turc, cel care a preluat recent lanţul de magazine Praktiker, este aşteptat la discuţii cu autorităţile locale. Acestea speră ca marketul să fie deschis chiar din toamnă. În ceea ce priveşte locaţia noului magazin s-au făcut deja demersuri în acest sens, fiind vorba de clădirea supermarketului Interex, închis în urmă cu doi ani. „Am înţeles că deja investitorul turc a perfectat toate documente vis-a-vis de locaţie, locaţia fiind fostul Interex şi începând cu luna septembrie un complex comercial pe un anumit domeniu de activitate se va dezvolta în această zonă. Praktiker este cunoscut ca şi activitate şi ca şi domeniu. Îi aşteptăm începând cu luna septembrie să activeze şi să ne ofere serviciile pe plan local. Noi sperăm ca în septembrie deja să funcţioneze pentru că modificări foarte mari nu cred că se mai fac, întrucât spaţiul este amenajat pentru un centru comercial destul de laborios”, a declarat viceprimarul municipiului Târgu-Jiu, Aurel Popescu.

Investitori, aşteptaţi la Târgu-Jiu

Investiţiile nu se opresc aici. Astfel, autorităţile locale se arată în continuare deschise oricăror propuneri în toate domeniile de activitate. Din toamnă, în Târgu-Jiu vor funcţiona un MALL şi două supermarketuri de materiale de contrucţii, Praktiker şi Dedeman. Compania Carrefour va deschide şi ea două magazine, unul în MALL şi altul mai mic în oraş. La un moment dat s-au purtat discuţii şi cu BILLA, însă acestea nu s-au concretizat. „Aşteptăm în continuare, suntem deschişi oricăror investiţii, avem tot felul de întâlniri, avem solicitări, avem scrisori de intenţie la care răspundem şi ne dorim ca tot mai mulţi investitori, sper cu diferite domenii de activitate, să vină în municipiul Târgu-Jiu. Forţă de muncă este, foarte calificată, graţie şi fostelor societăţi şi de producţie, şi de prestări servicii şi de comerţ care au activat şi activează în continuare”, a precizat Aurel Popescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here