Ion Pogonaru, director financiar contabil la Spitalul Județean cu acte în regulă

0
254

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu nu a reușit să selecteze în urma concursurilor organizate în ultimele două luni decât un singur membru pentru Comitetul Director. Este vorba de Ion Pogonaru, director financiar contabil cu acte în regulă după ce a promovat concursul organizat de către Spitalul Județean.

Potrivit reprezentanților unității medicale, Ion Pogonaru, unicul candidat pentru postul de director medical, a primit nota 6,15 proba scrisă, 7,65 pentru susținerea proiectului și 8,15 la interviu. Media finală a fost 7,32. Era obligatoriu ca media de promovare să fie 7. Așadar, directorul financiar contabil a câștigat concursul și va avea un mandat pe 4 ani. Și-a început deja activitatea la unitatea spitalicească în noua calitate. Ion Pogonaru era director economic interimar.

Este de amintit că sunt șanse ca și directorul medical Constantin Dinu să promoveze. Mai are de trecut pe 5 august de proba interviului. Toate etapele de până acum ale concursului le-a promovat cu peste 9. Concursul pentru postul de director de îngrijiri va trebui să fie reluat pentru că niciunul dintre cei doi candidați nu a obținut notă de trecere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here