30.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 2, 2022
AcasăActualitateIon Tudor, transferat la Direcția Regională de Drumuri și Poduri. Cine i-a...

Ion Tudor, transferat la Direcția Regională de Drumuri și Poduri. Cine i-a luat locul la Drumurile Naționale

Ion Tudor nu se mai află la conducerea Secției Drumurilor Naționale Târgu Jiu. Acesta a fost transferat la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova, la Departamentul Juridic. La conducerea Secției Drumurilor Naționale Târgu Jiu a rămas inginerul șef adjunct Bogdan Chelaru.

Ion Tudor a declarat că s-a transferat la cerere la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova: „Sunt la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova, tot în cadrul instituției. Am solicitat, în urmă cu două săptămâni, transferul meu la Regionala de la Craiova. Mulțumesc colegilor cu care am lucrat și cu care o să lucrez în continuare. Nu am plecat pe un alt continent și nici la o altă firmă. Suntem colegi de Regională. Spre deosebire de alții, eu am avut demnitate și am spus «Stop», «Plec», pentru că este mai bine așa poate și pentru mine, dar și pentru alții. Cu veniri, cu plecări, politica de cadre o face fiecare cum vrea“.

Are cuvinte de laudă la adresa noului șef

Fostul șef de la Drumurile Naționale are cuvinte de laudă la adresa noului șef, care l-a înlocuit în funcție: „Am avut rezultate la drumurile naționale pentru că am avut un colectiv foarte bun. Am avut colegi extraordinari și dintre colegii mei foarte buni, inginerul șef, a ajuns în locul meu. Este un tânăr care a terminat Facultate de drumuri și poduri, știe carte și sunt convins că va reuși să facă și el o echipă la fel de bună“.

Utilaj multifuncțional pentru întreținerea drumurilor naționale din Gorj

0
Secția Drumurilor Naționale Târgu Jiu va fi dotat cu un utilaj multifuncțional care va fi...

Demiși dacă deszăpezesc drumuri județene

0
Directorii Secțiilor Drumurilor Naționale au fost avertizați că dacă vor deszăpezi drumurile județene vor fi...

Video: Se luptă cu munții de zăpadă. SDN Târgu Jiu, deszăpezire pe Transalpina

0
Intervenție grea pe Transalpina unde autoritățile încearcă să elibereze drumul de zăpadă. Utilajele înaintează cu greu...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!