IPJ Gorj face angajări din sursă externă

0
157

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj organizează concurs pentru încadrarea unui număr de 3 posturi vacante de personal contractual, de execuţie, cu recrutare din sursă externă. Astfel, la IPJ Gorj sunt vacante două posturi de referent II şi un post de bucătar. Conform comunicatului de presă postat pe site-ul instituţiei, înscrierea candidaţilor şi depunerea dosarelor de concurs se face la sediul I.P.J. Gorj, Serviciul Resurse Umane, până la data de 05 august în intervalul orar 10.00 – 14.00.

ipj-gorjConcursul pentru ocuparea posturilor disponibile se va desfăşura la sediul I.P.J. Gorj. Pentru posturile de referent II, selecţia dosarelor de înscriere va avea loc în perioada 25-26 august, proba scrisă urmând a avea loc în data de 31 august, proba practică în data de 05 septembrie, iar proba interviului va fi susţinută în data de 08 septembrie. În ceea ce priveşte postul de muncitor calificat IV, respectiv cel de bucătar, etapele concursului se vor desfăşura în aceeaşi perioadă menţionată mai sus.

Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0253.207.713, fax: 0253.211.545 sau pe site-ul http://gj.politiaromana.ro, la secţiunea Carieră.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here