Ișfan vrea ca ISJ să fie prezent în viața publică prin Facebook

0
43

Șeful Inspectoratului Școlar Gorj a ajuns la concluzia că activitățile educaționale nu sunt promovate suficient. Ion Ișfan vrea să atace mediul virtual pentru a promova acțiunile instituției pe care o conduce dar și performanțele elevilor gorjeni. Debutul în online va avea loc în perioada următoare pentru a promova acțiunile dedicate Zilei Copilului.

După ce a văzut că mediul online prinde la promovare șeful învățământului gorjean se gândește serios să apeleze la o rețea de socializare pentru a promova imaginea ISJ Gorj.„Speră să reușim să facem o pagină de facebook a Inspectoratului Școlar Județean pentru că ne dorim să fim tot mai prezenți în viața publică prin mediul online. Am văzut dorința tinerilor de a ține pasul cu noutățile în domeniu și suntem datori să luăm ce este bun de la copiii nostri și să-i promovăm”, a declarat inspectorul șef al ISJ Gorj, Ion Ișfan.

Evenimente de Ziua Copilului

Una dintre acțiunile ce urmează să fie promovată online va avea loc în curând. Inspectoratul Școlar Gorj pregătește o serie de competiții dedicate Zilei Copilului care vor avea loc în centrul municipiului Târgu Jiu. „Pe 25 mai o să avem un concurs pe bicicletă la care participă elevii de gimnaziu din Târgu Jiu, unde copii se vor întrece în mânuirea bicicletei, iar oamenii legii le vor explica legislația rutieră. Pe 30 mai vom organiza un concurs național, cu sprijinul IPJ Gorj prin Poliția Rutieră. Vom avea în centrul orașului un circuit la care vor participa toate unitățile de învățământ din Gorj, în care copii își vor demonstra îndemânarea pe baza cunoașterii legislației rutiere”, a mai declarat Ișfan.

Discuții cu mediul academic- austronautul Prunariu, asteptat la Târgu Jiu

Ișan susține că pe viitor are planuri mari. Acesta dorește să pună pe roate un proiect prin care mediul academic din țară să vină aproape de elevii din Gorj. Se dorește ca săptămânal să aibă loc discuții între academicieni și elevi. Primul care le va împărtășii experiența lui elevilor va fi astronautul Dumitru Prunariu. „Ne-am propus să invităm în fiecare lună un academician care să meargă și să discute cu copii noștri. Pe 5 iunie, din discuțiile purtate cu Universitatea de Vest din Timișoara, îl vom aduce la Târgu Jiu pe cosmonautul Dumitru Prunariu, să le povestească copiilor de experianța domniei sale. Să ne spună cum se vede România, de acolo de sus” , a mai declarat șeful învățământului gorjean.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here