18 C
Târgu Jiu
vineri, mai 22, 2020
Acasă Actualitate Italienii care modernizează Calea Eroilor au ajuns la Târgu Jiu și promit...

Italienii care modernizează Calea Eroilor au ajuns la Târgu Jiu și promit începerea lucrărilor

Reprezentantul firmei italiene care a câștigat licitația pentru modernizarea unui prim  tronson din Calea Eroilor, strada care unește operele lui Brâncuși care este inclusă în Ansamblul monumental, s-a întâlnit zilele trecute cu reprezentanții Primăriei Târgu Jiu și au dat asigurări că lucrările vor demara în cel mai scurt timp.

„M-am întâlnit în urmă cu două zile cu reprezentantul firmei italiene care se va ocupa de coordonarea lucrărilor de la Târgu Jiu pregătesc organizarea de lucrări, după care vor da drumul la lucrări.

Nu au putut să aducă echipele, pentru că trebuie să vină din alte țări, iar totul a fost blocat în această perioadă. De exemplu, o echipă vine din Italia“, a spus primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Autorul proiectului este un cunoscut arhitect

Termenul de finalizare al lucrărilor la primul tronson este de un an de zile.

Investiția se ridică la aproximativ două milioane de euro. Proiectul este realizat de cunoscutul arhitect Dorin Ștefan și prevede ca pavimentul să fie din granit. Strada va avea un iluminat special, dar și un fel de gard unitar care să le mascheze pe cele existente, multe de prost gust. Proiectul lui Dorin Ștefan este mult mai amplu și prevede realizarea a două piețete cu parcări subterane, dar și o reamenajare a aleii principale din Parcul Central.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

A pierdut lupta cu boala. Tânără mămică, operată de cancer, s-a stins

Ana Maria Vîrjan, o tânără mămică a unei fetițe de numai 6 ani s-a stins din viață la numai 36 de ani. Aceasta a...

Gore Popescu: „Este posibil ca şi alţi jucători în afara celor cinci să plece de la noi”

Restructurări masive la Energia. Antrenorul Vasile Stângă a părăsit banca târgujienilor, iar la câteva zile după un contingent de cinci jucători au fost trecuţi...

„Avem nevoie mare de puncte” – Tot Grig: „Sunt un fericit că am putut vedea un meci fantastic ca Barca-Real”

Antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş se gândeşte la ultimele două meciuri din acest an 2010. Tehnicianul plănuieşte să facă cât mai multe rezultate pozitive şi...

Weber: Pătrășcoiu va explica public care sunt considerentele profesionale sau de altă natură pentru decizia numirii lui Călinoiu.

Dacă îmi cerea cineva o parere, consider că trebuia promovată o persoană tânără,dinamică și cu cunostinte în domeniu. Reporter: Ce părere aveți despre angajarea domnului...

Comentarii recente

Nu puteți copia conținutul acestei pagini