Acasa / Actualitate / Italienii, înămoliți și speriați de ciorile din Târgu-Jiu

Italienii, înămoliți și speriați de ciorile din Târgu-Jiu

Noii investitori aduşi de Lupulescu la Târgu-Jiu şi-au murdărit pantofii de nămolul din parcurile care adăpostesc operele brâncuşiene. Liberalul Octavian Lupulescu s-a preocupat de venirea a două firme, una din Italia şi alta din Austria, pentru a deschide împreună, la Târgu-Jiu, o fabrică de materiale de construcţii.

lupulescu-pnl

Octavian Lupulescu, liderul PNL Târgu-Jiu, continuă demersurile oficiale de aduce în municipiu investitori în speranţa creării de noi locuri de muncă. În Târgu-Jiu, rata şomajului este în creştere, la fel ca în restul judeţului, însă, liberalii cred că doar investiţiile străine pot sista creşterea şomajului. Luna trecută, Octavian Lupulescu a anunţat că a purtat discuţii cu doi oameni de afaceri, care ar fi interesaţi să deschidă la Târgu-Jiu o fabrică de aparatură şi materiale sanitare, dar şi una de echipamente şi componente IT. De această dată, Lupulescu ar fi „negociat” venirea a două firme, una din Italia şi alta din Austria, pentru a deschide împreună, la Târgu-Jiu, o fabrică de materiale de construcţii. Delegaţii celor două societăţi s-au aflat ieri în municipiu pentru a căuta şi locaţii în care vor deschide fabrica de construcţii, a mai anunţat Octavian Lupulescu, optimist. „A doua echipă de oameni de afaceri a fost la Târgu-Jiu și a studiat posibilitatea înființării unei fabrici de materiale de construcții. În urma discuțiilor și a celor văzute în zonă, oamenii au plecat foarte hotărâți ca într-o perioadă scurtă să revină la Târgu-Jiu cu 80% din capacitățile de producție pe care le au în Italia și Austria să le aducă aici. Sperăm ca în două trei luni, să înceapă construirea fabricii. Noi vrem să construim, nu să dărâmăm. Dacă unii au dărâmat o fabrică de cărămidă, în Târgu Jiu, de foarte multă vreme, noi vrem să construim una”, a mai spus Octavian Lupulescu, principalul contracandidat al lui Florin Cârciumaru.

Speriați de ciori

Delegaţia din Italia, venită miercuri, la Târgu-Jiu pentru o posibilă investiţie, a vizitat şi operele brâncuşiene din cele două parcuri. Liberalul Octavian Lupulescu a spus că italienii au fost încântaţi de sculpturile lui Brâncuşi, însă, s-au arătat dezamăgiţi de modul în care primăria Târgu Jiu a amenajat aleile din cele două parcuri. Străinii şi-au murdărit, însă, pantofii din cauza nămolului de pe alei şi au admirat ciorile care s-au înmulţit peste măsură. „Spre surprinderea mea, i-am dus să-i plimb să vadă operele lui Brâncuși și au fost impresionați, dar au văyut și lucruri neplăcute. S-au murdărit pe pantofi de materialul scump de pe alei. De materialul ăla foarte scump plătit din banii noștri. Și au văzut și camera care transmite imagini online de la Masa Tăcerii. E agățată într-o plută, bătută în cuie în plută, sub ciori. Pe această cale, poate domnul Cârciumaru se hotărăște să pună camera pe un support normal, nu bătută în cupe în copaci”, a criticat Lupulescu.

4 comentarii

  1. Hai, lasa-ne, LUPULESCULE, ca tot cscarabel ai ramas.

  2. nu este frumos si nici sanatos sa nu vedeti realitatea !? Ce descrie acest ,,politician,, indiferent ce crede unul sau altul,este o realitate ,realitate prezenta peste tot in oras! Mizeria si modul de viata existent al omului de rind,locuitor al acestui oras, modul de a trece cu vedere de a ocoli cele existente in drumul lui,este si arata nivelul scazut al acestuia ! Din pacate , va este frica sa vedeti realitatea,sa aveti curajul sa spuneti ce este, va fofiliti si invirtiti in jurul degetului si acum,acum la peste 26 de ani de la revolutie !!!!! Cindva marele nostru Ctin Brincusi zicea: am plecat si v am lasat saraci si prosti,ma intorc si va gasesc mai saraci si mai prosti ! Perfect,totul este ca ,,punct ochit-lovit ! Nu sinteti in stare de un muzeu al marelui sculptor,v ati trezit acum ca exista !!?? Rusine ! Si inca ceva,nu va este rusine de voi,da,de voi ,cind mergeti pe strada ,prin parc si nu aveti ce povesti v ati multumit cu ce-cu nimic !?!Halal,va meritati durerea ,daca o simtiti,sincer cred ca sinteti imun la tot ,tot …!

  3. Ciori, caini vagabonzi, strazi ciuruite, lipsa de parcari, zero investitii, rezolvarea dezastruoasa a problemelor fondului funciar, lipsa de perspective, cam asta este bilantul PSD dupa 26 de ani la conducerea orasului si judetului. Votati tot cu ei si va meritati soarta! Nu mergeti la vot, o sa voteze ciorile, pensionarii si asistatii pentru voi si tot aia o sa iasa.

  4. Ma ma lasi, aduci tu investitori austrieci si italieni in Targu-Jiu si la tine la tara la Turcinesti cu toti bogatasii Gorjului pe ulita nu ai fost in stare in atatia ani sa-ti asfaltezi o strada, ii balsat si piatra hai nene, ca miroase a prosteala, zi mai bine ce doresti sa faci dadaura investitorii buluc si se speriara de ciori si de namol :)))))))) au facut ei un studiu si au vazut ca nu scot proit in oras ca sunt ciori si namol, fi macar destept in campanie…

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*