Acasa / Actualitate / Jigniri între aleși. Scandalul pe tema CSM continuă!

Jigniri între aleși. Scandalul pe tema CSM continuă!

CSM Târgu Jiu continuă să bage ceartă între aleșii locali. După o ultimă ședință de Consilu Local cu scandal pe tema cheltuirii banului public, primarul Romanescu îi acuză pe consilierii locali că deși comentează de pe margine nu i-a văzut vreodată la vreun meci. Edilul este convins că doar prin transferuri Clubul poate atinge performanță, amintind de sumele cheltuite în trecut la Clubul Pandurii Târgu Jiu.

Viceprimarul Aurel Popescu este deranjat de modul în care primarul abordează problema în relație cu Consiliul Local (CL). Alesul social-democrat susține că a fost jignit de Romanescu. „Am avut o dispută cu domnul Romanescu care jignește în stânga și-n dreapta fără nicio rezervă. Nu sunt singurul pe care l-a jignit din CL sau din Primărie și lucrurile pot fi verificate, dar, nu știu câți au curaj să răspundă pentru că îți trebuie și un gram de curaj. Dar, domnul Romanescu jignește destul de ușor atunci când cineva se opune la o propunere a domniei sale. Chiar m-a deranjat foarte tare această ieșire pentru că aici era vorba de o activitate sportivă, de o hotărâre a CL, de modul de cheltuire al banului public. Nu trebuie să ai o vârstă fragedă ca să înțelegi că atunci când cheltui banul public trebuie să existe transparență”, a declarat viceprimarul Aurel Popescu.

Dă înainte cu transferurile

Pe de altă parte, Romanescu afirmă că lucrurile sunt simple. Ai bani faci performanță, nu, rămâi acasă. „Mi se pare cea mai mare mizerie pe care am auzit-o din viața mea. De ce nu trebuie să aduci jucătoarea din Ucraina, ce ai frate nu au pedigree, au anumite probleme? Când vrei să faci performanță se bazezi pe anumite persoane. Mai bine aduc de la Văgiulești sau Jupînești?! Nu poți să faci performanță vreodată cu bani puțini. Ei aveau 10 milioane de euro în trecut la Pandurii. Astăzi CSM are antrenori directori, experți doar din Târgu Jiu. Dacă ar fi după mine mi-aș lua oameni cu sufletul. Sunt puțini oameni ca renunță la 5000 de euro ca să rămâi la Târgu Jiu și Robert Bălăeț asta a făcut. I-am auzit pe consilieri comentând de pe margine dar nu i-am văzut la un meci”, transmite primarul Municipiului.

Pentru tinerele talente

Viceprimarul îi amintește scopul înființării acestui Club. Popescu este convins că pe viitor vor avea loc și transferuri însă le acordă o șansă tinerilor din oraș. „CSM a fost, înainte de toate, înființat pentru ca toți copiii să aibă posibilitatea să facă sport acasă. Am înțeles această nevoie pentru că avem talente pe care profesorii și experții angajați la acest Club să le pună în valoare, și, după ce vom atinge o anumită performanță, cu siguranță, vom trece la un alt plan care va permite să aduce și din alte zone jucători și jucătoare pe care să le folosim la un alt nivel. Dar, mai întâi trebuie să ne aplecăm asupra solicitărilor venite de la părinții din Târgu Jiu și județul Gorj”, a mai declarat Popescu.

5 comentarii

  1. Romanescu a luat-o razna rau de tot, pentru ca fiind incapabil de functia pe care o are, isi da drumul la gura si se cearta cu toata lumea.Urat caracter!

    • Îl cunosc foarte bine pe domnul primar, nu este niciodată agresiv verbal, așa că numai exagerați doar pentru că are o altă culoare politică. Păcat, că domnul Popescu nu vrea să facă performanță sportul!

      • Domnu Popescu vrea ca tinerii sa faca performanta la pacanele nu pe terenul de sport . Cate milioane de euro a facut dl Popescu din pacanele,,,,,,

  2. Ioane, nume de sluga, il cunosti pe dracu.Cum poti vorbi asa despre acest scandalagiu, cum nu a avut vreodata Targu Jiu un astfel de primar.

  3. vagiulesteanu

    Romanescu este un nesimtit cat muntele Parangul.Cum poate jigni tinerii din Vagiulesti, Jupanesti, etc. adica acestia daca ar avea conditii sa faca sport nu ar putea sa faca si performanta?Mare mitocan acest primar, care-i jigneste pe toti.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*