Liceana din Târgu Jiu care s-a calificat în finala „iUmor“. Mihai Bendeac a fost impresionat

0
8953

Daria Ștefania Blendea, o liceană din Târgu Jiu, s-a calificat în finala „iUmor“ din acest an. Adolescenta l-a impresionat pe Mihai Bendeac cu textul pe care l-a conceput de una singură. „Textul tău a fost foarte bun. (…) Este în top trei texte pe care le-am auzit sezonul ăsta”, a spus juratul.

Cum era și normal, Daria a avut emoții mari, dar a ajutat-o faptul că nu a purtat ochelarii. „Am fost cea mai emoționată dintre toți concurenții, dar când am ajuns acolo mi-au mai trecu emoțiile, parcă nu mai era așa de mare scena, parcă mă simțeam mai comodă. Nici nu am purtat ochelarii atunci, deși am dioptrii destul de mari. Poate că și de asta nu am avut emoții, pentru că nici nu îi vedeam prea bine pe jurați“, a spus Daria pentru Impact în Gorj.

„M-am gândit că este o oportunitate și că va fi distractiv“

Târgujianca a precizat că, inițial, nu a vrut să meargă la cunoscutul show de televiziune: „Am fost chemată, după ce am făcut un video Cheloo. Toată lumea îmi dădea mesaje să mă duc la iUmor. Inițial nu am vrut să merg, dar m-am gândit că este o oportunitate și că va fi distractiv. Am făcut actorie când eram mai mică, deoarece aveam trac de scenă. Mi-a fost frică să merg, pentru că mă gândeam că mă voi face de râs și că mă vede o țară întreagă. M-am răzgândit de zeci de mii de ori până când m-am dus. Nu mă așteptam să așa mare succes. Eu m-am dus cu gândul că voi face ceva mediocru, atât cât să nu mă fac de râs. Nu am avut mult tip să mă pregătesc. Textul l-am făcut în două zile și m-am dus destul de nepregătită“.

Întâlnirea cu Cheloo din avion

Daria a fost preferata publicului și cea desemnată de voturi pentru a merge în finală. Aceasta a povestit că întâlnirea pe care a avut-o în cu Cheloo în urmă cu șapte ani a determinat-o să aibă un alt drum în viață. Ea a povestit că se întorcea de la Londra și Cheloo călătorea în același avion, aflându-se pe un scaun din apropiere. L-a rugat să facă o fotografie cu ea, dar rapperul a refuzat: „O să facem atunci când mai crești și o să mai slăbești“. Ca să se răzbune, Daria l-a fotografiat pe Cheloo în timp ce dormea, iar, mai târziu, a realizat un filmuleț cu această întâmplare, care a fost postat pe rețelele sociale. Daria a avut mare succes și a povestea a fost preluată de publicațiile naționale. Tânăra chiar a povestit acest episod în cadrul emisiunii „iUmor“.

Ce pregătește pentru finală

Daria pregătește un nou text pentru finala „iUmor“, dar vrea să lucreze la partea de interpretar cu o actriță, care îi este și mătușă: „O să rămân pe partea de autoironie și umor negru doar că o să mă pregătesc mai mult. Vreau să lucrez mai mult pe partea de interpretare și mă gândesc să lucrez și cu un actor, mai ales că mătușa mea este actriță (n.r. – Simona Urs) și o să-i cer câteva sfaturi“.

Vrea să studieze în străinătate

Daria Ștefania Blendea este elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu“. Ea vrea să urmeze facultatea în străinătate: „Vreau să merg în afară, la Barcelona sau în Amsterdam și să studiez Afacerile. Vreau să profit de excesul acesta de zel pe care îl am când sunt mai tânără pentru că după ce termin facultatea poate nu o să mai vreau să plec din România. Vreau să fac acest pas acum, când nu am foarte multe de pierdut“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here