20.8 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 18, 2020
Acasă Actualitate Liceenii din Novaci au aflat cu câteva ore înainte de începerea școlii...

Liceenii din Novaci au aflat cu câteva ore înainte de începerea școlii că se află în scenariul „roșu“

- Advertisement -

Elevii de la Liceul Teoretic Novaci au aflat cu doar câteva ore înainte de începerea noului an școlar că vor urma cursuri online, după ce aproape toate cadrele didactice au intrat în carantină.

Profesorii au participat la o şedinţă la care a fost prezent un dascăl confirmat cu COVID-19. Directorul liceului din Novaci, Mădălina Popica, a anunţat, într-o postare pe pagina de Facebook a liceului, că profesorii au decis să facă orele online, în mod voluntar: „Prin decizia pe care aţi luat-o astăzi, aceea de a face voluntariat prin predarea online, aţi dovedit că meritaţi tot respectul comunităţii. Puţini mai sunt cei ce cred în dascăli! Am fost şi suntem adesea ţinta sigură a multora. Dar azi, dascălii liceului din Novaci au demonstrat dăruire pentru profesia aleasă, dragoste pentru elevi şi grijă pentru părinţi“.

„Sper din tot sufletul că sunteţi adolescenţi puternici“

Directorul unităţii de învăţământ le-a transmis elevilor să fie puternici, pentru a trece peste această perioadă: „Faptul că nu vom fi alături decât online, că nu vă vom vedea zâmbetele sau îngrijorările fireşti oricărui început decât pe un ecran rece, că nu ne vom putea saluta absolvenţii care obişnuiau să fie prezenţi şi ei, plini de nostalgie, faptul că nu vom împărtăşi amintirile vacanţei, totul ni se pare straniu!

Însă, gândul meu, ca dascăl, zboară spre fiecare elev, spre fiecare părinte, pentru că aşa m-am obişnuit: să vă consider parteneri în realizările liceului!

Sper din tot sufletul că sunteţi adolescenţi puternici! Că o să treceţi peste perioada absenţei fizice de la şcoală, păstrând un program riguros pentru formarea şi pregătirea voastră“.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Clopoțelul va suna diferit anul acesta

14 septembrie, prima zi de școală pentru mulți prichindei și prima zi din acest an școlar pentru mulți alții care deja au experimentat tot...

Mircea Suchici la Târgu Jiu, în concertul Orchestrei de Cameră ″Lyra Gorjului″

Consiliul Județean Gorj și Școala Populară de Artă Târgu Jiu invită pe toți iubitorii muzicii clasice joi, 25 octombrie 2018, la Muzeul Județean Gorj...

Alexandru Ilie, teolog: Să nu credeți in magia alba!

“Să nu mergeți la femeile care au Biblia, icoane și crucea pe masă, nici la bioenergeticieni, parapshihologi, preoți...

Luptător american celebru, impresionat de imaginile cu fata bătută din Târgu Jiu. Vrea s-o ajute

Un cunoscut luptător din UFC a distribuit pe conturile sale de Twitter și Instagram filmulețul cu fata în vârstă de 13 ani, din Târgu...

Comentarii recente

Nu puteți copia conținutul acestei pagini