Liceenii logodiți care au murit intoxicați au fost înmormântați unul lângă altul, despărțiți de un geam

0
57

Cei doi liceeni din Tismana care au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon din cauza unei sobe pe lemne defecte au fost înmormântaţi duminică, 12 decembrie  la Cimitirul din Tismana. Aceștia au fost conduși pe ultimul drum de sute de persoane, prieteni, rude și localnici și îngropați împreună despărțiți de un geam termopan. Cu toții au deplâns moartea prematură a celor doi logodnici.

Cosmina Teodora Şomâcu, în vârstă de 18 ani, şi Marius Iulian Poenaru, de 19 ani, erau logodiţi şi urmau să se căsătorească în acest an, după terminarea liceului. Cei doi erau elevi în ultimul an de liceu la Colegiul Tehnic „Henri Coandă“ din Târgu Jiu şi locuiau împreună într-o locuinţă închiriată din apropierea liceului.

La 1 noiembrie, anul trecut, cu două luni înainte ca cei doi tineri îndrăgostiţi să fie găsiţi fără suflare în garsoniera din Târgu Jiu pe care o închiriaseră, Marius şi-a cerut iubita de soţie, momentul fiind postat pe pagina de Facebook a Teodorei.

Mesaje pe rețelele sociale

Prietenii sunt şocaţi de cele întâmplate şi au postate mesaje pe reţelele sociale prin care îşi exprimă regretul faţă de această tragedie.

„COSMINA, o fiinţă care a dăruit exuberanţă, creativitate, optimism, îmbrăţişari şi iubire! Iar acum o tristeţe nemărginită! Dumnezeu să te aibă în pază, alături de MARIUS! Sincere condoleante familiilor voastre!“, a transmis Ramona Bureta pe Facebook.

„Odihneşte-te în pace, prieten drag! Ai plecat azi dintre noi, dar în gândul şi în inima mea vei rămâne mereu viu. Fie ca Dumnezeu să te aşeze de-a dreapta lui pentru à putea veghea de sus asupra familiei şi pentru à le da putere de a trece peste aceasta durere. Dumnezeu să te odihnească în pace!“, a postat Sergiu Daniel.

Proprietara locuinței a oprit soba pentru că scotea fum

Cu o zi înainte de tragedie, vecinii din zona unde locuiau tinerii spun că soba a avut probleme şi că pe coş a ieşit un fum negru: „A venit proprietara şi a deschis geamurile ca să se aerisească. Ştiu că le-a spus să nu mai facă focul, dar nu ştiu ce s-a întâmplat, poate a mai rămas vreun lemn în sobă“.

Cei doi tineri au fost găsiți morți de mama fetei, care a venit în Târgu Jiu pentru că cei doi nu mai răspundeau la telefon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here