Liderul de sindicat Ion Măruță a primit un plic cu bani de la un medic! Doctorul a returnat „atenția” de la un pacient

0
111

Ion Măruță, președintele Sindicatului „Sănătatea“ de la Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu“ a mărturisit, într-o emisiune de la postul Gorj Tv, că un medic i-a adus „ceva“ pentru a-i fi returnat unui pacient.

„Lucrez de 27 de ani în spital și astăzi (n.r.-17 aprilie) am fost pus într-o postură pot să spun imposibilă. Un anumit medic a venit la mine și mi-a dat ceva, nu trebuie să vă spun ce, și mi-a spus să i-l dau unui anumit pacient pe care îl știam foarte bine. «Nu a înțeles. Nu am scăpat de el. Mi l-a lăsat în birou și te rog frumos să i-l dai înapoi». I-am spus: «Domnule doctor, felicitări». Așa trebuie să fie un sistem normal. Este vorba de un medic care își desfășoară activitatea în cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu“. Are în jur de 50 de ani“.

„Aceasta este o situație de normalitate“

Ion Măruță susține că sistemul dă semne de însănătoșire și că de multe ori pacienții le forțează mâna medicilor: „Pacienții trebuie să înțeleagă că nu trebuie să mai meargă la medici și să le forțeze mâna. Așa trebuie să se întâmple. Aceasta este o situație de normalitate“, a spus Măruță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here