21.6 C
Târgu Jiu
marți, mai 24, 2022
AcasăActualitateLimitatoare de viteză buclucașe în Mătăsari! Șoferii spun că își distrug mașinile!

Limitatoare de viteză buclucașe în Mătăsari! Șoferii spun că își distrug mașinile!

limitatoare 2Mai multe limitatoare de viteză montate în Mătăsari au creat nemulțumire în rândul unor conducători auto. Aceștia susțin că autoritățile au amplasat limitatoare mult prea înalte și rigide, astfel că își distrug mașinile circulând în repetate rânduri peste acestea. Decizia montării dispozitivelor de siguranță rutieră aparține consilierilor locali și primarului, care nu a putut fi contactat telefonic pentru a preciza în funcție de ce criterii au fost alese limitatoarele amplasate.

limitatoare 3Conducătorii auto susțin că limitatoarele sunt prea înalte înalte și își distrug mașinile, iar semnalizarea este insuficientă, rezultatul fiind că dispozitivele mai mult încurcă traficul. O problemă serioasă o întâmpină și ambulanțele, care sunt nevoite să circule cu viteză și nu pot încetini în timp util, astfel că și pacienții aflați în mașinile de salvare pot resimți disconfortul. Pe de altă parte, reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Gorj susțin că limitatoarele erau necesare în Mătăsari, întrucât în zona unde au fost amplasate s-au produs foarte multe accidente rutiere grave. „S-a solicitat avizul Poliției Rutiere pentru amplasarea acestora, iar primăria s-a ocupat de montarea lor. Acolo s-a ținut cont că pe drumul respectiv s-au produs mai multe evenimente rutiere grave, în special fiind implicați copiii întrucât în zonă se află și liceul. Așadar, pentru prevenirea unor astfel de evenimente, autoritățile au luat măsura amplasării lor”, a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

limitatoare 1În ceea ce privește dimensiunea limitatoarele de viteză și semnalizarea acestora, acestea rămân la alegerea reprezentanților autorităților locale, din momentul în care există avizul Poliției Rutiere. Astfel, fie că sunt de acord sau nu, șoferii care tranzitează zona trebuie să fie foarte atenți și să reducă viteza.

limitatoare 5limitatoare 3

Stâlp căzut pe o mașină

0
Un stâlp a căzut pe o mașină

S-a trezit cu șarpele în mașină

0
Jandarmii gorjeni au intervenit, la solicitarea cetățenilor, pentru a îndepărta mai mulți șerpi ce prezentau...

Soț recalcitrant, liniștit de poliție

0
Un bărbat din Aninoasa a ajuns în fața instanței, după ce a încălcat un ordin...

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!