6.7 C
Târgu Jiu
joi, februarie 2, 2023
AcasăActualitateLimitatoare de viteză într-o intersecție cu sens giratoriu. „Cât de idiot poți...

Limitatoare de viteză într-o intersecție cu sens giratoriu. „Cât de idiot poți fi“

În intersecția cu sens giratoriu din Târgu Jiu, de la podul peste râul Jiu, către comuna Turcinești, au fost amplasate limitatoare de viteză.
Etfemie Popescu, directorul Parcului Industrial Gorj, susține că măsura este una prostească, deoarece șoferii oricum știu că trebuie să încetinească viteza: „Nu ne mai facem bine niciodată!
Cât de idiot poți fi, astfel încât să instalezi relantoare FIX în giratoriu, pe breteaua rutieră de deplasare a traficului de mărfuri (giratoriu de la podul peste Jiu, spre Turcinesti). Toți șoferii ȘTIU ca trebuie să reducă viteza la intrare în giratoriu, dar sa aibă și posibilitatea de-a ieși rapid, asigurându-se astfel fluidizarea traficului. Încearcă de poți aici!… Sunt foarte curios dacă serviciul poliției rutiere a dat aviz pentru așa lucrare.
P.S. La 50, respectiv 100 de metri, spre Iezureni sunt doua treceri de pietoni intens folosite de copii, fără nici un element de siguranță“, a transmis Eftemie Popescu pe pagina sa de Facebook.

„Nu toți șoferii cunosc prioritatea în sensurile giratorii“

Sunt și șoferi care au considerat că montarea relantoarelor în intersecția cu sens giratoriu este o soluție bună, pentru că se produc multe accidente: „Poate că nu e cea mai buna idee, însă nu toți șoferii cunosc prioritatea în sensurile giratorii.

Dacă vii dinspre oraș spre Turcinesti, trebuie să fii foarte atent, din cauză că un procent foarte mare de șoferii care vin dinspre Iezureni nu acordă prioritate, astfel că trebuie să oprești în sens sa treacă ei“, a comentat Lavinia Mirela.

Un sindicalist cere să fie audiat în dosarul morților de la Jilț Sud

0
Un lider sindical din Complexul Energetic Oltenia cere public să fie audiat de către polițiști...

CARAMBOL: A sărit de pe un pod de 25 m înălțime/Se ferea de o mașină care derapa

0
Șoferul unui microbuz implicat într-un carambol a sărit, duminică, de pe un pod cu înălțimea...

APAREGIO GORJ SA anunță întreruperea furnizării apei potabile în Turcinești

0
APAREGIO GORJ SA - CED TG JIU anunță întreruperea furnizării apei potabile, în data de...

1 COMENTARIU

  1. Sunt cetatean al comunei Schela si era sa fiu lovit de 3 ori in nici 2 luni incercand sa virez stanga spre pod in giratoriul repectiv de catre persoane care veneau din directia Iezureni,peste 60% din persoanele ce poseda permis de conducere habar nu au de regula prioritatii intr-o intersectie tip giratoriu,mare pacat deoarece asta poate costa vieti!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!