Acasa / Actualitate / Linie de gardă permanentă în Spitalul Județean de Urgență

Linie de gardă permanentă în Spitalul Județean de Urgență

Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu va avea o linie de gardă permanentă pe urgențe stomatologice. Unitatea medicală are angajați, în prezent, doi medici stomatologi, iar în perioada următoare vor mai fi angajați alți doi. Cabinetul stomatologic funcționează în cadrul Unității de Primiri Urgențe. „În momentul de față, noi avem angajați doi medici stomatologi, iar prin angajarea altor doi medici, ne dorim să avem linie de gardă permanentă la Unitatea de Primiri Urgențe, pentru că în momentul de față nu este asigurată această asistență medicală la nivelul județului Gorj. Condiția obligatorie pentru a avea linie de gardă este să avem minim patru medici. Sperăm că posturile scoase la concurs vor fi ocupate și atunci vom face demersurile pentru înființarea liniei de gardă“, a precizat Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Concurență mare între medicii stomatologi

20 de medici stomatologi concurează pentru ocuparea celor două posturi scoase la concurs în cadrul Unității de Primiri Urgențe. Un dosar a fost respins, dar candidatul poate să-și completeze dosarul și să-l depună în termen de cinci zile. În prezent, în cadrul cabinetului stomatologic din Spitalul Județean de Urgență sunt angajați doi medici. Printre medicii care s-au înscris la concurs se numără Costin Cheznoiu, Andrei Gheorghescu, Mihai Mincea sau Lia Alina Manasia. „Au fost depuse 20 de dosare, dar, în momentul de față, unul dintre candidați nu a îndeplinit condițiile necesare de a participa la concurs. A fost respins, dar are posibilitatea ca într-un termen de cinci zile să-și completeze dosarul. După ce se finalizează validarea dosarelor, se va constitui comisia de concurs formată din cadre universitare“, a mai spus managerul Spitalului Județean de Urgență.

Cabinet stomatologic în spital

Gorjenii vor putea veni la Spitalul Județean pentru a scăpa de durerea de dinți. Dumitru Vienescu a spus că există dotarea necesară pentru a-și desfășura activitatea în condiții bune: „Cabinetul există și are dotarea necesară, dar nu avem personal pentru a putea funcționa în cele trei ture, inclusiv gardă obligatorie“.

Un comentariu

  1. Cabinetul din poza articolului este al spitalului??intradevar este foarte dotat,nu e de mirare ca se inghesuie medicii si pacientii acolo.Felicitari pt dotare domnului manager.mai rar oameni care se implica!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*