Lucrări de canalizare la Plopşoru

0
32

O vastă lucrare de canalizare este în curs de execuţie pe raza comunei Plopşoru. După repetate demersuri ale primarului Petre Grigorie, în sfârşit, lucrările de canalizare vor cuprinde în două etape, toate satele comunei Plopşoru.

Investiţie în două etape

canalizare plopsoruAvând în vedere suprafaţa comunei Plopşoru, care are în componenţă 11 sate, având în vedere şi complexitatea unei asemenea investiţii, lucrările de executatre a canalizării, se vor face în două etape. În prima etapă, lucrările se vor executa cu începere din partea de nord a comunei, cuprinzând satele Olari, Plopşoru, Sărdăneşti şi Văleni, cu termen de execuţie până în anul 2017. Cea de-a doua etapă a lucrărilor de canalizare, va cuprinde satele Izvoarele, Ceplea, Broşteni şi Broştenii de Sus. Această investiţie, deşi mai complexă decât prima, va avea termen de execuţie, tot doi ani.

Primarul supraveghează lucrările

Fiind de profesie inginer, primarul comunei Plopşoru, Petre Grigorie, supraveghează îndeaproape modul în care se execută lucrările. „M-am format profesional, şi cu respectul faţă de executarea unei lucrări. O asemenea investiţie este pentru o perioadă de foarte lungă durată, aşa că trebuie executată cu profesionalism. Ţin foarte mult la etapele de modernizare a comunei pe care o conduc, astfel încât proiectele pe care le-am implementat, au un curs normal şi logic. Nu asfaltez înainte, pentru ca mai apoi să sparg asfaltul pentru aducţiunea cu apă, sau pentru canalizare, pentru ca apoi să revin la reparaţiile de asfaltare. Un drum asfaltat şi apoi ciopârţit în zeci de locuri, este o bătaie de joc, nu o investiţie sănătoasă. O dată terminată prima etapă de canalizare, concomitent cu începerea celei de-a doua etape, voi începe cu asfaltarea acolo unde canalizarea şi aducţiunea de apă, sau finalizat. Aceasta este o normalitate firească a succesiunii lucrărilor de modernizare!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here