Luis Popa, prima zi de muncă la Consiliul Județean: „Pentru mine nu există „nu pot” și „nu vreau”

0
54

Noul director al Serviciului Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare din cadrul Consiliului Județean Gorj și-a început activitatea. Luis Popa a lăsat în urmă 11 ani de muncă pentru a o lua de la capăt, în domeniul public de această dată. Fostul șef de la Polaris vorbește despre planuri de viitor alături de noua echipă.

Stop și de la capăt! Aceasta a fost decizia luată de Luis Popa în momentul în care s-a prezentat la concursul organizat de Consiliul Județean Gorj. Cunoscut ca o fire perseverentă, noul director spune că e hotărât să facă lucrurile să meargă cu atât mai mult cu cât experiența își poate spune cuvântul.

„Sunt angajat al Consiliului Județean Gorj. Am început un nou drum în viață și sper să fie la fel de bun precum cel vechi și să realizez cât mai multe obiective alături de noii colegi. Pot să spun că este ceea ce mi-am dorit. Am vrut să fac pasul către administrație și am făcut pasul spre un domeniu pe care îl cunosc foarte bine, salubrizare. Sper ca tot ce am învățat în mediul privat să pun în practică în administrația publică locală. Deja am început să fac o analiză de la prima oră. Vreau să văd fiecare cu ce se ocupă, ce probleme sunt de rezolvat și să vin cu propriile idei după o analiză prealabilă. La mine nu există cuvântul «nu pot» și «nu vreau». Pentru mine orice e posibil în viață atâta timp cât îți dorești să faci acest lucru” , ne-a mărturisit noul director al Serviciului Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare din cadrul Consiliului Județean Gorj.

Despărțire cu lacrimi de Polaris

Cât despre despărțirea de vechea echipă, Popa recunoaște că a fost una care l-a lăsat cu un gust amar. „Despărțirea a fost grea. Am plâns, recunosc! Și bărbații mai plâng câteodată, dar ținem legătura din punct de vedere personal. Sunt 11 ani la mijloc în care am crescut unii lângă alții”, a declarat Luis Popa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here