5.3 C
Târgu Jiu
duminică, mai 9, 2021
AcasăActualitateUn nou mandat la Colegiul Medicilor

Un nou mandat la Colegiul Medicilor

ana baleanuMedicul Ana Băleanu are şanse să conducă pentru încă patru ani Colegiul Medicilor din Gorj! Alegerile s-au încheiat, iar medicul respectiv a obținut 60 de voturi, ieșind pe primul loc. De asemenea, au fost aleși cei 13 membri ai Colegiului Medicilor, iar după rezolvarea contestațiilor, vor fi validați de conducerea centrală, urmând ca mai apoi, cei 13 să aleagă președintele și trei vicepreședinți.

În Gorj, alegeri au mai fost organizate și anul trecut, însă Colegiul Medicilor din România nu a validat rezultatele, urmare a unor probleme de organizare. Aproximativ 30 de medici din Gorj şi-au depus candidatura pentru a deveni membri în Colegiul Medicilor, însă medicul Ana Băleanu a obţinut cele mai multe voturi. Alegerile au fost organizate în două tururi de scrutin şi urmează să fie desemnat noul preşedinte. „Doctoriţa Băleanu a ieşit de departe cu vreo 60 de voturi pe primul loc, ceea ce înseamnă că şi-a desfăşurat activitatea destul de bine, aşa au considerat cei care au votat-o şi în ordinea voturilor este doctoriţa Băleanu, doctorul Câmpeanu, doctorul Sandu, doctoriţa Morega, doctorul Ciungu, doctoriţa Ghimbaşi, doctoriţa Fieroiu, doctorul Neguleasa, medic de familie, doctoriţa Buşu, doctoriţa Mitrulescu, doctorul Dumitrescu, doctoriţa Prejbeanu şi doctorul Dănăiaţă Constantin”, a declarat Gheorghe Stanciu, purtătorul de cuvânt al Colegiului Medicilor Gorj.

Aproximativ 270 de medici au votat pentru noua conducere a Colegiului Medicilor. „Turul doi al alegerilor la Colegiul Medicilor s-a încheiat aseară. Pe la ora 11-12 s-a finalizat numărătoarea şi s-au stabilit cei 13 medici care vor face parte din Colegiul Medicilor”, a mai precizat Gheorghe Stanciu. În următoarea perioadă se pot depune contestații, apoi conducerea va fi validată de Colegiul Medicilor din România. După această etapă, cei 13 medici își vor alege președintele și trei vicepreședinți.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -